Ontdek,  kies en combineer tegels

Keramische tegels zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten. Ontdek welke tegels je aanspreken en reserveer de gratis Baden+ tegelwaaier.

Baden+ tegelwaaier: keuzemiddel in trendy tegels

Dankzij de hedendaagse, digitale printtechnieken is de keuze in keramische tegels enorm. Van marmer- tot houtlook,  van groene hexagon tot hemelsblauw mozaïek. Waar begin je met het maken van een keuze in het grote aanbod in  keramische wand- en vloertegels? Baden+ biedt je een handig middel, de tegelwaaier, om de meest trendy tegels van dit moment te ontdekken én met elkaar te combineren. De tegelwaaier laat je tegel-combinaties zien in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. 

Vraag de tegelwaaier gratis aan

Met de tegelwaaier kun je kijken naar de verschillende kleuren, structuren en patronen die bij een stijl passen. Zo kun je ontdekken of er een stijl is die je aanspreekt. Lijkt de tegelwaaier je handig? Reserveer de tegelwaaier dan direct bij een van de Baden+ winkels bij jou in de buurt. En krijg met de waaier bovendien toegang tot het exclusieve, interactieve online magazine over tegels.

Plus: exclusieve toegang tot interactief tegelmagazine

Wil je nog veel meer weten over tegels? In de tegelwaaier vind je diverse QR-codes. Hiermee surf je direct door naar ons online tegelmagazine. In dit inspirerende magazine vind je nog veel meer tegelinspiratie en lees je alles over bijvoorbeeld het onderhoud van tegels en vloerverwarming. Het staat bol leuke tips en achtergrondinformatie.

Meer inspiratie voor tegels?

Nog niet uitgelezen over tegels? Ontdek dan de laatste tegeltrends op onze website en bekijk de diverse tegelcollecties van Baden+. Wil je tegels in het echt zien en voelen. Bezoek dan zeker een Baden+ showroom bij jou in de buurt. Onze badkamerspecialisten weten echt alles over tegels, de sfeermaker van jou badkamer!