Moderne budget badkamer

Een moderne badkamer die uitermate geschikt is voor gezinnen waar meer mensen gelijktijdig de badkamer willen gebruiken. De schuingeplaatste wand met 2 compacte wastafels van Ideal Standard oogt vriendelijk in de ruimte en maakt het mogelijk om in een kleinere badkamer een douche en 2 wastafels te plaatsen.

De wastafels zijn voorzien van waterbesparende wastafelkranen. Inclusief complete douche glijstangset en thermostaatkraan, designradiator, Geberit inbouwreservoir, en warm grijze tegels. Luxe voor een budgetvriendelijke portemonnee.

Wat zit in deze badkamer?

- Ideal Standard wastafel en toilet met softclose zitting
- Ideal Standard waterbesparende kranen en luxe doucheset
- Easydrain douchegoot
- Geesa Accessoires
- Instamat Radiator
- Warmgrijze strokentegel en 60x60 vloertegel in combinatie met stucwerk
- Om een waterballet te voorkomen kunt u een Sealskin nisdouchedeur toevoegen.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ sanitairspecialisten
Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen Graag gaan ze bij Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

De badkamerspecialist komt bij je thuis
Iedere badkamer is uniek. Om het advies voor jou op maat te maken, neemt Baden+ graag de moeite om de situatie bij jou thuis te bekijken. Zo kunnen ze het ontwerp daar perfect op aanpassen en ook direct alle technische mogelijkheden met je bespreken. Advies op maat gegarandeerd dus, of je nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!

Afspraak maken

 

Meer van Badenplus Bekijk alle