Moderne badkamer

Past een moderne badkamer bij jou? Kies dan voor design kranen, strakke lijnen, warme accenten en een ruimtelijke indeling.

Moderne badkamer voorbeelden

Op de website van Baden+ kun je volop inspiratie opdoen voor je eigen moderne badkamer. Kijk eens naar onze voorbeeldbadkamers. Wat dacht je van de badkamer in hotel-stijl met strakke inbouwkranen van Deense makelij? Of spreekt de badkamer in Scandinavische stijl je meer aan?

Moderne badkamer inrichten

Een moderne badkamer bestaat niet alleen uit moderne producten. De inrichting van de ruimte, kleur- en materiaalkeuze en de nieuwste uitvindingen spelen ook een belangrijke rol. Kies voor meubels met strakke lijnen en hou het ruimtelijk. Plaats bijvoorbeeld een grote spiegel en ga voor een transparante douchecabine en strakke XXL-tegels. Lees meer over hoe je een moderne badkamer inricht

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ sanitairspecialisten
Baden+ heeft verdeeld over Nederland ruim 40 sanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Graag gaan ze voor je aan de slag om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken. Zoek een Baden+ sanitairspecialist.

Badkamer op maat 
Iedere badkamer is uniek. Om een ontwerp voor jou op maat te maken, luisteren onze badkameradviseurs goed naar je wensen en kijken ze naar alle technische mogelijkheden van jouw badkamer. Advies op maat gegarandeerd dus, of je nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!

Afspraak maken