BETTEFLOOR - diversiteit voor gelijkvloers douchen


40 afmetingen van 80 x 80 tot 180 x 90 mm

40 afmetingen van 80 x 80 tot 180 x 90 mm

De badkamer van vandaag dient vooral bij te dragen aan de ontspanning. Op de voorgrond staat ondubbelzinnig de wellnes-beleving. Daarom verheugen royale douchezones, die gelijkvloers begaanbaar zijn, in een zeer grote populariteit. Bette beantwoordt deze trend met de gelijkvloerse geëmailleerde stalen douchebak BETTEFLOOR in een nieuwe, royale afmeting van 180 x 90 mm. Doucheplezier zonder de kleinste rand en met veel ruimte om te bewegen. Esthetica en comfort in een perfecte combinatie.

Van de kleine badkamer tot aan de royale wellness-oase

Met 40 verschillende afmetingen in lengten van 80 tot 180 mm biedt de douchebak BETTEFLOOR zeer veel planningsmogelijkheden voor gelijkvloers douchen. Van de kleine badkamer tot aan de royale wellness-oase toe, in vierkante, rechthoekige, vijfhoekige en kwartcirkel-vorm – de talrijke varianten passen zich aan iedere individuele badkamersituatie aan. Aangevuld worden alle varianten van BETTEFLOOR door de passende BETTE DOUCHESCHERMEN met magneetafdichtingen en voorgemonteerde, nagenoeg raamloze beslagen. Met het afgestemde BETTE INBOUWSYSTEEM GELIJKVLOERS is de BETTEFLOOR snel en gemakkelijk te installeren en blijvend waterdicht. Zelfs minimale inbouwhoogten van 65 mm zijn met het BETTE INBOUWSYSTEEM GELIJKVLOERS te realiseren. Het traploze verstelbereik van het systeem van 65 – 180 mm biedt een zeer grote flexibiliteit. Bovendien maakt de speciale afvoergarnituur BETTEFLOOR een montagehoogte van 110 mm mogelijk bij ontwatering naar de zijkant. Zelfs in oude gebouwen of bij renovaties kan deze zo optimaal worden geïntegreerd – zowel in de privé-badkamer, in hotels als in andere openbare voorzieningen.

Vijf kleurenwereld

Bij de vormgeving van de badkamervloer worden kleuren uit de natuur zoals lei-, zand- en houttinten bij voorkeur toegepast. De douchebak BETTEFLOOR in actuele tegelkleuren en matte optiek wordt honderd procent gelijkvloers en optisch harmonisch in het tegeloppervlak geïntegreerd. Door de spits toelopende hoeken wordt de BETTEFLOOR perfect opgenomen in het gehele voegpatroon. Met de vijf kleurenwerelden antraciet, grijs, beige, bruin en antraciet-bruin in verschillende nuances – passend bij de tegeltrends – ontstaat er een uniform algeheel beeld. Homogeen, rustgevend en zodoende bijdragend aan de ontspanning. Niet voor niets is de BETTEFLOOR meteen met maar liefst twee design-prijzen onderscheiden, de red dot en de Design Plus Award.

Hygiëne

Het aspect hygiëne speelt een bijzondere rol bij de badkamervormgeving. Van de briljante BETTEGLASUR® kunnen vuil, kalk, shampoo- of zeepresten heel gemakkelijk met water en milde badreinigingsmiddelen worden afgespoeld. Daardoor is de douchebak BETTEFLOOR een zeer hygiënisch alternatief voor doorlopend betegelde en gevoegde douchezones.

Publicatiedatum: 29 april 2009

AANBEVOLEN

Keramische wandtegel Century 15x15 cm

De Century 15x15 cm tegels hebben een oud gebakken uitstraling. Het betreft kera...

Tegels in de badkamer

De kleur, de vorm, het patroon en de afmetingen, tegels in alle soorten en maten...

Praktische tips, DIY ideeën en nog veel meer over badkamertegels

Lees hier alles over de soorten tegels die er zijn, wat slijtvastheid betekent e...

Creëer meer sfeer met de juiste badkamertegels. Welke stijl past bij jou?

Een groot deel van de uitstraling van een badkamer wordt bepaald door badkamerte...

Glasblokken | Glasblok.nl

Glasblok heeft de absolute trend voor in de badkamer: een glazen bouwstenen tuss...

Reinigen met stoom

De mogelijkheden van de Kärcher stoomreinigers zijn eindeloos.

Advertentie