string(1) "p"

Dunne badkamerradiator van Vasco

Oni, de dunste Vasco-badkamerradiator

Oni, de dunste Vasco-badkamerradiator

Vasco speelt in op deze duurzame trend van elektrische verwarming. Oni, de dunste Vasco-badkamerradiator ooit (8 mm) is nu ook beschikbaar in een elektrische variant met handige uitsparingen (type O-P-EL) om badkamerhanddoeken makkelijk te kunnen drogen.

Vasco

Vasco speelt in op deze duurzame trend van elektrische verwarming. Zo zal Vasco in de zomer van 2019 haar gamma elektrische designradiatoren verder uitbreiden met 2 varianten: ONI-EL en Beams MONO-EL.

ONI O-P ELEKTRISCH DE DUNSTE RADIATOR NU OOK ELEKTRISCH
Oni, de dunste Vasco-badkamerradiator ooit (8 mm) is nu ook beschikbaar in een elektrische variant met handige uitsparingen om badkamerhanddoeken makkelijk te kunnen drogen. De ONI-EL voldoet aan de strenge Europese Ecodesign-eisen voor elektrische apparaten. Deze elektrische variant is aan de achterzijde afgewerkt met een volledig vlakke afdekplaat in dezelfde kleur als de voorplaat, waarin de elektrische weerstand geïntegreerd is. Langs de zijkant zie je dus enkel het flinterdunne radiatorblad. De elektrische ontvangmodule, met o.a. een standby- en memoknop, is onzichtbaar weggewerkt.

BEAMS MONO ELEKTRISCH
Deze nieuwe designradiator in aluminium koppelt alle voordelen van elektrische verwarming aan een strakke vormgeving. Een echte aanrader voor wie houdt van een minimalistische look! Bij de ontwikkeling van de Beams Mono-EL moesten de Vasco-designers alles uit de kast halen om in de strakke verticale profielen (breedte 150 mm) een elektrische weerstand te integreren. De profielen werden van bijkomende vinnen voorzien om de warmte-afgifte te verhogen. Aan de achterzijde is een afdekplaat voorzien, in dezelfde kleur als de voorzijde, waarin de elektrische weerstand helemaal weggewerkt is. Hierdoor is het mogelijk om de radiator op te warmen tot max. 80 à 85°C, uiteraard met de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur automatisch te regelen, naar wens.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vasco.eu