Beams

Beams is een designradiator waarin vormgeving en vindingrijkheid elkaar perfect vinden.

Vasco Beams designradiator

Topdesign, uitgerust met innoverende voorzieningen voor een vlotte installatie en een optimaal gebruikscomfort. Beams is ook warmte op z’n zuinigst! Een Beams radiator bespaart tot 15% energie en is perfect geschikt voor lage temperatuursystemen. Voor meer info klik hier.

Met Beams introduceert Vasco een designradiator die het klimaat in huis omtovert tot een unieke, pure zintuiglijke beleving. Een oplossing waarmee huisontwerper Wim Segers nog maar eens bewijst waarom Vasco de absolute referentie is en blijft in de wereld van de designradiatoren.

Nergens wordt comfort immers zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur beleefd als in de eigen woning. De woning van nu is een middelpunt van welzijn, intimiteit en rust, waar de sfeer wordt bepaald door de mate waarin dit alles met elkaar in evenwicht is...

Vasco Beams: topkwaliteit tot in het kleinste detail

Eigenschappen Vasco Beams designradiator

• Samenspel van robuuste profielen met fijne, geometrische accessoires
• Opgebouwd uit verticale aluminium profielen
• Hoogste kwaliteit aluminium
• Lichtgewicht design garandeert een super eenvoudige installatie
• Bijzonder energiezuinig
• Snelle opwarming

Tijdloos design met Vasco Beams

De fraaie, verticale vormgeving en de uiterst verzorgde afwerking zorgen ervoor dat Beams altijd even aantrekkelijk blijft. Met de wisselende handdoekbeugels kan men zelf op elk moment de gewenste accenten leggen.

Winnaar van belangrijke awards

De aparte vormgeving en het extreem duurzame karakter hebben Beams al heel wat belangrijke prijzen opgeleverd, waaronder de Henry Van de Velde label en de Ovam Ecodesign Award Pro, uitgereikt door Design Vlaanderen in 2012.

Vasco Beams designradiator: energiebespaarder van formaat

Een Vasco Beams radiator bespaart 15% energie. Beams is bovendien een veilige, gezinsvriendelijke radiator: het water vloeit door de kern en niet langs het oppervlak. De Beams radiator van Vasco slaat razendsnel warmte op, want bevat veel minder water dan een klassieke radiator: 2 liter in de plaats van 10 liter.

Geen warmteverlies meer

De Vasco Beams geeft veel sneller warmte af, want geleidt viermaal beter dan een traditionele radiator. Beams voorkomt warmteverlies via de muur, dankzij de optimale positionering en maatvoering van de convectielamellen achteraan. Een ingenieus systeem, ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Stuttgart.

Perfect geschikt voor lagetemperatuursystemen

Beams is een designradiator waarin vormgeving en vindingrijkheid elkaar perfect vinden. Topdesign, uitgerust met innoverende voorzieningen voor een vlotte installatie en een optimaal gebruikscomfort. Beams is perfect geschikt voor lage temperatuursystemen, zoals condensatieketels en warmtepompen.

Meer informatie

Voor meer informatie en Brochures van Vasco klik hier