Foto: Verwendouche

Ultieme verwendouche

Alles-in-één douchesysteem ‘Shower System Shelf 1050’ overtuigt door zijn tijdloze design, individueel aanpasbare douchemogelijkheden en praktische opbergruimte.

18 December 2023
  • Puristische look met wit glas en chroom
  • Handdouche met technologie voor het snel wisselen van straalsoorten van revitaliserend via ontspannend naar masserend
  • Praktische alles-in-een oplossing met thermostaat, douchekop, douchestang en slang
  • Opbouwmontage maakt eenvoudige montage mogelijk
  • Optioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow

Het douchesysteem Shower System Shelf 1050 van Duravit is een echte alleskunner: het moderne design kan individueel worden gecombineerd met de Duravit kranen en past naadloos in elke badkamer. Optisch aantrekkelijk en functioneel, de thermostaatbehuizing met krasbestendig glasoppervlak dient als planchet voor douchebenodigdheden. Je kunt kiezen tussen hand- en hoofddouche. Het opbouwdouchesysteem is perfect voor montage achteraf en geeft elke badkamer een upgrade.

Harmonieus designconcept voor een individuele badkamer inrichting

De afzonderlijke componenten van het douchesysteem zijn perfect op elkaar afgestemd: het tijdloze, zacht afgeronde design van de thermostaatbehuizing met wit, krasbestendig glas en chroom past harmonieus in elke badkamer. Op de glazen bovenkant van de thermostaatbehuizing kunnen shampoo, douchegel en dergelijke worden opgeborgen. Het douchesysteem wordt bediend met drie draaiknoppen, die dankzij de gestructureerde, gekartelde handgrepen ook met zeepachtige handen gemakkelijk te bedienen zijn. De twee draaiknoppen worden gebruikt om de waterstroom/hoeveelheid te regelen, terwijl de temperatuur wordt ingesteld met de losse thermostaatgreep. Het holistische designconcept komt tot uiting in de hand- en hoofddouche in chroom met een witte straalschijf en vormt een harmonieuze afronding van het esthetische design van het douchesysteem.

Het dagelijkse verwenprogramma

De hoofddouche omhult het hele lichaam met een aangename waterstraal voor net dat beetje extra wellness in het dagelijks leven. De stand van de hoofddouche kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften met behulp van het scharnier op de douchekop. De hoogte van de douchehouder en de maat van de douchestang kunnen worden versteld en aangepast.

Dankzij de click technologie kan eenvoudig worden gekozen tussen drie straalsoorten: Rain wordt gekenmerkt door een gelijkmatig volle doucheregen die voldoende water levert om uw haar te wassen. Pulse daarentegen is een verfrissende waterstraal die een revitaliserende werking heeft. De gerichte enkele jet – mono – daarentegen ontspant de spieren. Dit maakt het douchesysteem tot een allrounder.

Eenvoudige montage voor zuinig douchecomfort

De Shower System Shelf 1050 is een opbouwoplossing die is ontworpen voor bestaande aansluitingen en daarom geen extra voorbereidende werkzaamheden vereist.

Ook het douchesysteem voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort: het douchesysteem is optioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow-variant (handdouche minus 40% - hoofddouche minus 60% debiet). De thermostaatkraan is standaard voorzien van HeatLock-broeibeveiliging en door de EasyClean-functie zijn de douches eenvoudig schoon te maken. Kalk en vuil kunnen eenvoudig met de vinger worden weggewreven zonder extra reinigingsmiddelen. Duravit geeft 5 jaar garantie en 15 jaar nalevergarantie op reserveonderdelen voor alle armaturen.

www.duravit.nl

Reacties