Villeroy & Boch ViFresh

Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet zonder spoelrand voor driedubbel schoonmaakgemak.

Villeroy & Boch ViFresh

Het toilet is makkelijk te reinigen door het ontwerp zonder spoelrand, de optionele vuilafstotende toplaag CeramicPlus en is voorzien van een geïntegreerde toiletblokhouder.

Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Veel vrouwen vinden toiletblokjes lekker ruiken, maar het plaatsen en wisselen is vaak gedoe. Met de nieuwe ViFresh van Villeroy & Boch is dat verleden tijd. De ViFresh is een geïntegreerd vakje in het keramiek van de DirectFlush Subway 2.0 wandcloset voor een eenvoudig gebruik van toiletblokjes. Het geïntegreerde vak (met kinderslot) kan eenvoudig worden gev uld zonder onhygiënische zones te hoeven aanraken. Het biedt een optimale dosering bij elke spoeling en bovendien komt er bij iedere spoeling een frisse geur vrij.

Optioneel: CeramicPlus

Liever nog meer hygiëne? Kies dan voor het vuilafstotende oppervlak CeramicPlus. CeramicPlus zorgt voor een waterafstotende laag. Het zorgt ervoor dat op het oppervlak aanwezige waterdeeltjes onmiddellijk samenvloeien tot druppels, die vervolgens met het daarin opgeloste vuil en kalk eenvoudig weglopen. Hierdoor hechten vuil en kalk zich amper aan het oppervlak. Dankzij CeramicPlus is schoonmaken dus nog gemakkelijker en is er minder schoonmaakmiddel nodig.
Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Dat wil jij toch ook?

Nu korting op de ViFresh en de eerste 100 gezinnen ontvangen gratis kaartjes voor de Keukenhof!

Geniet van het nieuwe ViFresh toilet thuis. Klanten die in de actieperiode van 10 april tot en met 30 juni een ViFresh toilet bij onze selected dealers bestellen kunnen het toilet met aantrekkelijke korting aanschaffen. Je bestelt in de actiepromotie periode de ViFresh en betaalt de prijs van het toilet zonder ViFresh. Vraag bij de dealer naar de aantrekkelijke actieprijs!

Geef ook jullie toiletruimte of badkamer een hygienisch toilet en een frisse bloemen geur. De 100 eerste klanten, die uiterlijk 14 mei een ViFresh hebben besteld en het bestelbewijs hebben gemaild, ontvangen ook nog eens gratis gezinstoegang tot de keukenhof.

* Bestelbewijs van de aankoop moet gemaild worden uiterlijk 14 mei naar Villeroy & Boch
* * het gezinspakket voor de Keukenhof bestaat uit kaartjes voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Kijk voor meer informatie op: www.villeroyboch.com/vifresh-actie

Win een uitwaai-weekend in Noordwijk!

Thuis een fris toilet en jij je hoofd leeg tijdens een weekend aan zee? Doe mee met de Villeroy & Boch Flush Challenge en maak kans op een geheel verzorgde strand break met champagne ontbijt in het luxe Boutique hotel Vesper in Noordwijk. Bovendien ga je ’s avonds helemaal verzorgd dineren in trendy beachclub Bries.

Kijk voor meer informatie op: villeroyboch.com/vifresh-prijsvraag