Foto: tiger_Toilet-borstel-swoop

Tiger lanceert Swoop®, de nieuwe generatie toiletborstel

Swoop® is dé oplossing voor de onhygiënische en druppelende toiletborstel: swipen was nog nooit zo leuk!

Al jarenlang is de traditionele toiletborstel een ergernis voor vele mensen. De borstel is stug, reinigt moeilijk in de hoekjes, drupt na en laat daardoor onhygiënisch restwater achter in de houder. Bovendien blijft er vuil zitten tussen de borstelharen. Bah! Tiger biedt met de flexibele Swoop® toiletborstel dé oplossing. Deze nieuwe generatie toiletborstel is gemaakt van rubbermateriaal en is daardoor flexibel. Ook is de borstel beter gevormd, waardoor deze moeiteloos de welving van het toilet volgt en met gemak de moeilijk bereikbare plekken reinigt, zelfs onder de rand. Dankzij het ontwerp en het materiaal van de borstel glijden water en vuil direct van de borstelkop af. Hiermee voorkom je het druppelen op de grond en onhygiënisch restwater en vuil in de borstel en de houder.

Eindelijk geen onhygiënische, druppelende toiletborstel meer! De slimme Swoop® wc-borstel van Tiger is flexibel, hygiënisch en heeft een lange levensduur.

Functioneel

Swoop® heeft een zeer flexibele borstel. Door het rubbermateriaal beweegt deze soepel mee met de vorm van het closet. Hierdoor is Swoop® de beste keuze voor elk type closet, ongeacht of deze vierkant, ovaal of rond is en wel of geen spoelrand heeft. Want zelfs moeilijk bereikbare gebieden, zoals onder de spoelrand, weet Swoop® te reinigen.

Schoon

In tegenstelling tot de traditionele wc-borstel blijft vuil niet in de Swoop® borstel zitten, maar glijdt het moeiteloos van de borstel af het toilet in. Dit komt door de goed gepositioneerde rubberen borstelharen, de vlakke vorm van de toiletborstel en het rubbermateriaal. Ook het water druipt direct van de borstel af, waardoor de toiletvloer en de borstelhouder vrij blijven van onfris restwater.

Lange levensduur

De Swoop® borstel is gemaakt van Thermo Plastic Rubber (TPR). Dit materiaal wordt gevormd als kunststof, maar heeft de flexibele eigenschappen van rubber. De Swoop® borstel heeft een langere levensduur dan de traditionele toiletborstel met haren, omdat het materiaal TPR langer schoon blijft.

Tiger Tess

De Swoop® toiletborstel is toegepast in de nieuwe toiletaccessoireserie Tiger Tess. Alle toiletborstelhouders uit de Tess serie zijn uitgerust met deze nieuwe generatie toiletborstel. Naast een wandhangend en een vloerstaande toiletborstelhouder, heeft Tess ook een houder met een verborgen vak voor je toiletreiniger. Deze onooglijke flacon wil je liever niet in het zicht, maar heb je wel graag bij de hand om je toilet tussentijds op te frissen. In combinatie met de Swoop® toiletborstel is dit dé oplossing voor een fris en schoon toilet.
Swoop® is vernieuwend en verfrissend en maakt daarmee het verschil in schoonmaakgemak en hygiëne! Niet voor niets is de Swoop® toiletborstel bekroond met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO).

Meer informatie over de flexibele toiletborstel Swoop® is te vinden op: www.tiger.nl/swoop

Reacties