Subway 2.0 Directflush

De nieuwste innovatie zijn de toiletten zonder spoelrand. Voorbeelden hiervan zijn de Sphinx Rimfree 300 en 345 en de Villeroy & Boch Architectura Subway 2.0 Directflush toiletten. Deze toiletten zonder spoelrand zijn bijzonder snel en eenvoudig te reinigen en met 3 a 4.5 liter spoelt het vertrouwd grondig en spaart zowel portemonnee als milieu.

Specificaties

Produkt omschrijving Diepspoelcloset met open spoelrand
Wordt meegeleverd incl. bevestigingsset "SupraFix 2.0"
Afvoer afvoer horizontaal
Material Sanitairporselein
Montage wandhangend
Installation notes niet geschikt voor aansluiting op drukspoelinrichting
Uitvoering ceramicplus Ook verkrijgbaar in ceramicplus
Standard  
Aquareduct met het waterbesparingssysteem AQUAREDUCT®: spoelwaterhoeveelheid 3 / 4,5 liter
Meer van SaniDump Dordrecht Outlet store Bekijk alle

Grohe bad thermostaat

Grohtherm 2000 New badkraan is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke bad ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing. De Grohtherm 2000 New badkraan past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen. Veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch® Onbezorgd genieten Kinderen vinden niets lekkerder dan spelen en spetteren in een bad. In de natste kamer van het huis schuilt alleen wel gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een gloeiend hete badkraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®. Het stevige metalen huis van de kraan blijft altijd koud en veilig. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. De kindveilige temperatuurbegrenzer (Safestop)zorgt er bovendien voor zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.

SaniDump Dordrecht Outlet store

Grohe Douche thermostaat

Grohtherm 2000 New douchekraan is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke douche ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing. De Grohtherm 2000 New douchekraan past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen. Veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch® Onbezorgd genieten Kinderen vinden niets lekkerder dan spelen en spetteren onder de douche. In de natste kamer van het huis schuilt alleen wel gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een gloeiend hete douchekraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®. Het stevige metalen huis van de kraan blijft altijd koud en veilig. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. De kindveilige temperatuurbegrenzer (Safestop)zorgt er bovendien voor zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.  

SaniDump Dordrecht Outlet store