Foto: press_2013//WISA-glazen-Kantos-bedieningspanelen.jpg

WISA glazen Kantos bedieningspanelen

WISA heeft de serie Kantos bedieningspanelen toepasbaar op de WISA XT inbouwsystemen verder uitgebreid.

 WISA heeft de succesvolle serie Kantos bedieningspanelen die toepasbaar zijn op de WISA XT inbouwsystemen verder uitgebreid.Naast de modern vormgegeven kunststof en RVS panelen, kunt u uw toilet nu ook verfraaien met designpanelen van gehard glas.

Net als in de Delos serie van WISA, komt ook nu het Kantos glas paneel optisch iets van de muur af. Dit geeft het flinterdunne paneel een zwevend effect. De Kantos glas panelen zijn toepasbaar als top- of frontbediening en zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart.

WISA Kantos glas bedieningspanelen

Milieu en waterbesparing staat niet alleen hoog op de politieke agenda, maar zijn ook belangrijke wensen van de consument. De WISA Kantos glas bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in dualflush. Met 3 en 6 liter spoeling kan hierin een bijdrage worden geleverd.

Al onze bedieningspanelen zijn ontworpen met de consument en de vakman voor ogen. Het resultaat is een reeks bedieningspanelen met een aansprekende vormgeving en bedieningsgemak voor de gebruiker. En uiteraard met optimale montagevriendelijkheid voor de installateur. Altijd gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur. WISA geeft u 10 jaar garantie en 25 jaar nalevergarantie.

Meer informatie: www.wisa-sanitair.com

Publicatiedatum: 27 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties