Foto: 285339

Wc-papier of fris water? Geberit AquaClean douchewc

Geberit AquaClean douchewc.

Geberit AquaClean douchewc.

Wellness wordt steeds belangrijker bij een goede verzorging van lichaam en geest. Ook het toilet is om te toveren in een ware wellness oase. In Nederland is het nog de gewoonste zaak van de wereld om je op het toilet te reinigen met wc-papier. Echter, douchewc's worden steeds meer bekend en worden steeds meer bemind in ons land.

 

Maar wat is een douchewc precies en vervangt dit het veelgebruikte wc-papier? Een douchewc reinigt het onderlichaam op het toilet op een weldadige manier met warm water. Hierdoor is wc-papier overbodig geworden en is het eindresultaat vele malen hygiënischer. We wassen onze handen en poetsen onze tanden toch ook met water voor een schoon en fris gevoel? Een luxe douchewc als de Geberit AquaClean heeft zelfs een ingebouwd wellness programma inclusief een föhn, ladydouche, massagedouche, luchtzuiveringssysteem tegen vieze luchtjes en een afstandsbediening voor het instellen van de warmte en sterkte van de waterstraal en het vastzetten van persoonlijke voorkeuren. Een culturele omslag lijkt geboren!

Geberit sponsort momenteel het RTL weer met de Geberit AquaClean douchewc. Om dit te vieren worden er enkele relax-pakketten t.w.v. 120,- euro weggegeven. Wie weet ben jij als lezer van wonen.nl wel één van de winnaars.


Meer informatie: Geberit.

Publicatiedatum: 10 juli 2012

Reacties