Foto: 2017-10/Stank hoeft niet te stinken.jpg

Stank hoeft niet te stinken. De oplossing voor een schoon en fris toilet.

Vind jij een stinkend toilet ook zo vervelend? Je bent niet de enige. 80% van alle Nederlanders stoort zich aan vieze luchtjes.

Het is dan ook niet zo vreemd dat we met z’n alle die vieze geur willen verbannen uit de toiletruimte. Dit proberen we veelal met lekker ruikende toiletblokjes en geur neutraliserende luchtverfrissers. Helaas zijn dit allemaal maar tijdelijke oplossingen. De oplossing voor een voortdurend fris ruikend toilet is het Geberit DuoFresh toiletsysteem.

Wat is een Geberit DuoFresh?

Geberit DuoFresh is een toiletsysteem dat d.m.v. een actief koolstoffilter de nare toiletgeurtjes niet maskeert maar definitief verwijderd uit de toiletruimte.

Hoe werkt het Geberit DuoFresh toiletsysteem?

Geberit DuoFresh werkt heel eenvoudig. Het is te vergelijken een afzuigkap in de keuken. Aan de bovenkant van het bedieningspaneel zit een knop. Al je hier één keer op drukt dan start je de geurafzuiging. De vieze luchtjes worden nu door een stille ventilator vanuit de wc-pot opgezogen. Vervolgens gaat de stinkende lucht door de koolstoffilter. Hier wordt die vieze geur van de lucht onttrokken en blijft er frisse lucht over. De frisse lucht komt via de openingen aan weerzijde van het bedieningspaneel weer terug in de toiletruimte of badkamer. Zijn alle vieze luchtjes uit de toiletruimte verwijderd? Het DuoFresh systeem stopt automatisch na 10 minuten. Je kan het DuoFresh systeem ook handmatig stoppen.

Wat heb ik nodig voor het Geberit DuoFresh toiletsysteem?

Voor het Geberit DuoFresh toiletsysteem is een Geberit DuoFresh inbouwreservoir en een Sigma40 bedieningspaneel nodig. Hangt je huidige toilet al aan een Geberit Duofix inbouwreservoir? Dan heb je alleen nog maar een Sigma40 bedieningspaneel nodig. De Geberit Duofix inbouwreservoirs zijn namelijk al voorbereid voor het plaatsen van een koolstoffilter. Daar bespaar je weer geld mee.

Waterbesparend Sigma40 bedieningspaneel

De Sigma40 is een bedieningspaneel met 2 knoppen en waterbesparend DualFlush spoeltechniek. Met de grote knop kies je voor een grote spoeling en met de kleine spoeling (knop) verbruik je minder water. Waardoor je water bespaard.

Toiletblokjeshouder voor nog meer hygiëne.

Achter het bedieningspaneel de Sigma40 zit ook een Geberit toiletblokjes houder. Klap het bedieningspaneel open en plaats een toiletblokje in de toiletblokhouder. Het resultaat is nog meer hygiëne. Een frisse spoeling bij elke spoelbeurt.

Wil je af van de vieze geurtjes in het toilet of badkamer? Ben je overtuigd van de voordelen van het Geberit DuoFresh toiletsysteem? Ga dan eens langs bij de grootste badkamer showroom van Nederland, Briljant Sanitair in Maurik. Daar kunnen de verkoopadviseurs je alles vertellen en laten zien over de Geberit toiletsystemen, inbouwreservoirs, douche wc’s, ect. Het Geberit assortiment kan je ook online kopen bij hun webshop Sanitaireiland.nl.

Reacties