Foto: press_2013//geberit-inbouwreservoir.jpg

Geberit inbouwreservoir

Inbouwreservoir van Geberit standaard voorbereid op stroom- en wateraansluiting.

Inbouwreservoir van Geberit standaard voorbereid op stroom- en wateraansluiting.

De inbouwreservoirs van Geberit zijn voorbereid op de wensen van nu en van morgen. Vandaag vraagt u wellicht nog om een conventioneel en betrouwbaar toiletsysteem met zuinige 2-toets spoelbediening. Maar morgen wenst u waarschijnlijk toch meer comfort, zoals een douchewc of geurzuivering op het toilet. Om direct bij plaatsing of achteraf dure ingrepen te voorkomen zijn inbouwreservoirs van Geberit standaard voorbereid op de benodigde stroom- en wateraansluitingen voor de diverse comfortwensen, zoals een touch-free bedieningsplaat, een douchewc en een Geberit DuoFresh met geurzuivering.

Comfort op het toilet

De toenemende vraag naar meer comfort in ons huis heeft ook haar weg gevonden naar het toilet. De basis voor comfort in deze ruimte is een combinatie van water én stroom. Deze twee aansluitingen zijn nodig voor het plaatsen van o.a. een douchewc. De AquaClean douchewc van Geberit reinigt het onderlichaam zacht en weldadig met lichaamswarm water. Een ervaring van ongekend comfort en frisheid. De inbouwreservoirs van Geberit bieden voor alle AquaClean douchewc modellen de juiste aansluitpunten voor water en electra. Hierdoor zijn binnen 10 minuten de aansluitvoorbereidingen getroffen. Voor het gebruik van nu of voor het gebruik van morgen. Dit geldt tevens voor de electra aansluiting van touch-free bedieningsplaten, zoals de Sigma10 en Sigma80.

DuoFresh inbouwreservoir

Het inbouwreservoir met de meeste comfortmogelijkheden is het DuoFresh inbouwreservoir. Naast de voorbereiding op de (toekomstig) benodigde stroom- en wateraansluiting voor een douchewc of een touch-free bedieningsplaat biedt de DuoFresh tevens de mogelijkheid een innovatief geurfilter te plaatsen welke nare geurtjes - met een druk op de knop - direct verwijdert uit de toiletpot. Dit reservoirtype - gecombineerd met de Sigma40 bedieningsplaat - zorgt middels geurzuivering voor heerlijk frisse lucht in en rond het toilet. Ook het water is met elke spoeling heerlijk fris door de geïntegreerde toiletblokhouder, deze bevindt zich achter de bedieningsplaat.

Comfortwensen van morgen

Mocht de keuze voor extra comfort op het toilet niet direct gemaakt worden, dan is dat geen punt: door standaard een inbouwreservoir van Geberit te plaatsen en de benodigde voorbereidingen te treffen, kunnen comfortwensen altijd en eenvoudig op een later moment vervuld worden. Het DuoFresh inbouwreservoir biedt vanwege de geurzuivering en de geïntegreerde toiletblokhouder de meeste mogelijkheden.

Meer informatie over Geberit is te vinden op www.geberit.nl. Informatie over Geberit AquaClean is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl.

Publicatiedatum: 17 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties