Foto: 2015/Geberit-AquaClean-Sela-douche-wc.jpg

Geberit AquaClean douchewc’s eenvoudig binnen 1 dag te plaatsen

In een poep en een scheet kun je je huidige toilet vervangen voor een douchewc. De Geberit AquaClean douchewc is een toilet met ingebouwde douchefunctie.

Daarmee kun je je billen na elk toiletbezoek een douche geven met warm water. Dit wellnesstoilet zorgt voor de meest pure vorm van lichaamsverzorging en een blijvend fris gevoel. Binnen 1 dag is een douchewc te plaatsen. Voor de montage is enkel een water- en elektra-aansluiting nodig. Beide zijn standaard al in elke toiletruimte aanwezig. Na het afkoppelen van je oude wc, dienen de water- en elektrapunten op de aangegeven plekken voorbereid te worden, waarna je de nieuwe douchewc kan aansluiten op het (Geberit) inbouwreservoir en het water- en elektriciteitsnet. Binnen 1 dag is een normaal toilet omgebouwd tot een wellnesstoilet.

Gemak

De Geberit AquaClean douchewc serie geeft je optimaal comfort op het toilet. Met 1 druk op de knop van de afstandsbediening of het zijpaneel van het toilet krijgen de billen een warme douche. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is blijven zitten. Dit gemak is binnen 1 dag te realiseren. Het huidige toilet is eenvoudig te vervangen door een toilet met geïntegreerde douchefunctie. Wil je weten hoe dit het makkelijkst in jouw situatie te realiseren is? Check dan de Geberit checklist en bekijk de fimpjes op www.geberit-aquaclean.nl/vervang.

Verliefd op je huis

Op zondag 19 april a.s. is binnen het SBS6 woonprogramma vtwonen ook te zien hoe het comfort en de luxe van een Geberit AquaClean douchewc het perfecte interieur, binnen enkele uren, nog completer maakt.

Meer informatie over de Geberit AquaClean douchewc en het reinigen binnen 1 dag, is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl/vervang.

Publicatiedatum: 20 april 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties