string(1) "p"
Profielfoto van Digitalness
Digitalness
Delta 1E, 6825ML Arnhem
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Tochtstrips besparen meer energie dan je denkt

Wist jij dat je met tochtstrips tot wel 25% kan besparen op gas

Tegenwoordig zijn de kosten van energie zo hoog geworden, dat comfortabel wonen steeds moeilijker worden. Energie besparen is hiervoor de perfecte oplossing. Dit kan je doen door je woning te verduurzamen. Energy Architects kan jou je hier goed bij helpen! 

Maar heb je niet een al te hoog budget voor het verduurzamen van je woning, kan je ook met een zeer kleine investering tot wel 25% aan gas kosten besparen. Met tochtstrips, dicht je namelijk de grootste naden en kieren van jouw woning en daardoor kan gestookte warmte moeilijker weg en komt koude tocht nauwelijks meer binnen. Dit zorgt ervoor dat je minder gas hoeft te gebruiken om jouw woning te verwarmen en de warmte langer binnen blijft!

Er zijn verschillende oplossingen om tochtstrips in te zetten in je woning. Meer daarover lees je in dit artikel.

Tochtstrip onder de deur

Tochtstrips voor onder de deur dichten de grootste tochtingang van jouw woning af. Wil jij besparen met tochtstrips, dan is dit artikel niet te missen. Door de gemakkelijke klevende strip, plak jij deze tochtstrips gemakkelijk onderaan jouw deur. Zo bespaar je niet alleen de warmte, het verhoogt ook nog eens het wooncomfort. Want zeg nou zelf, die koude tocht is niet echt een pretje.

Je koopt de zelfklevende tochtstrips het goedkoopst bij Tochtstripdeur.nl!

Tochtband voor de zijkanten van de deur en het raam

Ook tochtband, dat je moet gebruiken om de zijkanten en bovenkant van jouw deuren af te dichten, is belangrijk om jouw woning tochtvrij te maken. Deze zelfklevende band zorgt ervoor dat jouw deur tegen isoleren foam afsluit. Zo kan koude lucht dus nooit meer een weg langs de naden en kieren vinden. 

Ook tochtband is in verschillende lengtes en kleuren te bestellen bij Tochtstripdeur.nl!

Tochtrollen onde de deur

Tochtrollen zijn een alternatief voor tochtstrips. Deze rollen die je gemakkelijk onder de deur schuift en op maat knipt, hoeven niet te de deur geplakt worden. Het voordeel hiervan is dat je na de winter de rol gemakkelijk weer onder de deur vandaan haalt en hem de volgende winter weer kan gebruiken. Daarnaast isoleert deze tochtrol ook vanaf 2 kanten. 

Een tochtrol online kopen? Check het hier!