Profielfoto van Digitalness
Digitalness
Delta 1E, 6825ML Arnhem
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Perfect alternatief voor boren in tegels

Wanneer je gaat boren in tegels, bestaat er een kans dat de tegel splijt. Met plakspijkers profiteer je van een uitstekend alternatief.

Wist jij dat het boren in tegels gevaarlijk kan zijn? Er bestaat namelijk een kans dat de tegels splijt en dat wil je natuurlijk voorkomen wanneer je net nieuwe tegels in de badkamer of het toilet hebt geplaatst. Gelukkig bestaat er een perfect alternatief voor boren. Plakspijkers kunnen namelijk gemakkelijk en veilig op tegels geplakt worden en kunnen vervolgens tot 10KG draagkracht houden. 

Waarom boren in tegels soms misgaat

De meeste tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en daarnaast vrij dun. De perfecte combinatie voor een brekende tegel. Echter zullen de tegels natuurlijk niet zomaar breken. Wanneer je een tegel laat vallen of er in gaat boren, bestaat er een kans dat det tegel zal splijten. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Waarom niet boren in tegels?

  • De tegel kan splijten
  • Je weet niet atlijd welke ondergrond er achter de tegel zit
  • Een gat in een tegel, kan je nooit meer mooi opvullen
  • Een tegel vervangen is vaak geen optie

Het perfecte alternatief voor boren in tegel

Plakspijkers zijn ideaal om te gebruiken wanneer je niet wilt boren in een tegel. Deze klevende spijker, waarbij boren dus niet meer nodig is, plak je gemakkelijk en veilig op de plek waar jij iets wilt ophangen. Vervolgens kan je tot 10KG aan de plakspijkers hangen. Ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen zonder boren van een spiegel, badkamer accessoires, schilderij, fotolijst en/of plank

Bestel gemakkelijk jouw plakspijkers online via Plakspijkers.nl