Foto: 2018-04/Simplyhuman brede spiegel met app.jpg

Moederdag cadeau tips

Op 13 mei is het Moederdag- Zet jouw moeder in het zonnetje

De dag ter ere van het moederschap komt eraan. Een goede reden om de moeders weer eens een keer echt te verwennen. Laat jouw moeder weer echt vrouw voelen. Met de spiegels van simplehuman zet je haar in het zonnetje dankzij een speciale lichtsysteem dat natuurlijk zonlicht nabootst, waardoor jouw moeder zeker weet dat haar make-up er niet alleen in de badkamer, maar overal goed uit ziet. Zo zien moeders zichzelf zo als wij ze zien; in het beste licht.

Brede spiegel met app

Vindt jouw mama het belangrijk dat haar make-up overall goed uitziet? Op kantoor, in het café of in de park? Met de app van de breedbeeldspiegel kan het licht van iedere locatie in het spiegel worden nagebootst.

Zilver
Omvang 41x51.5x 18 cm
Werkt na opladen 3 weken
€399.99

Ronde spiegel (vergroot 5x)

Handig voor nauwkeurige klusjes zoals het aanbrengen van eye-liner of lippenstift. Het kleine opzetspiegeltje vergroot het beeld 10 keer voor een zeer gedetailleerd beeld.

Zilver of roségoud
Omvang: 20 cm
Werkt na opladen 4 weken
Prijs: €279,99

Ronde spiegel (vergroot 10x)

Voor het zeer gedetailleerde werk: de kleinformaat spiegel met 10 keer vergroting. Hiermee mist jouw moeder geen enkel haartje tijdens het epileren van de wenkbrauwen.Zilver of roségoud
Omvang: 12 cm
Werkt na opladen 5 weken
Prijs: €159,99

Meer informatie: SimpleHuman

Reacties