Foto: Robert-Bronwasser-spiegel-geesa

Geesa spiegelcollectie

Geesa Robert Bronwasser Mirrors by spiegelcollectie prachtige reflectie van Dutch Design

Geesa Robert Bronwasser Mirrors by spiegelcollectie prachtige reflectie van Dutch Design

De nieuwe wandspiegelcollectie reflecteert letterlijk Geesa's oog voor detail. Ontworpen door de internationaal vermaarde, maar oer-Hollandse designer Robert Bronwasser toont deze luxueuze R-collectie een strak en tevens subtiel design; rechte lijnen buigen om in golvende contouren. De spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Verkrijgbaar met en zonder led-verlichting en optionele modules. Een prachtige reflectie van Dutch Design en naast de sanitaire ruimte ook toepasbaar in andere ruimtes in het huis.

De nieuwe luxueuze R-collectie spiegels, ontworpen door Robert Bronwasser, kent een strakke vormgeving, welke langzaam plaats maakt voor een meer elegant, vloeiend design. De R-collectie bestaat uit R30, R60 en Rflex spiegels, waarbij de R staat voor Radius – afronding. Elke spiegel is afgewerkt met een subtiel logo-label.

R30
Robert Bronwasser: 'De R30 is een functioneel en nuchter ontwerp, maar wel met een eigen karakter'. De R30 serie, bestaande uit vier verschillende formaten, vormt de basis van de wandspiegelcollectie van Geesa. De naam R30 staat voor 'radius (afronding) van 30 millimeter', deze zachte, vloeiende vorm geeft de spiegels een tijdloze elegantie mee. De spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

R60
'Deze spiegelcollectie reflecteert letterlijk ons oog voor detail', aldus Ben van der Steen, managing director Geesa. De R60 serie staat voor luxe afwerking met een verchroomd frame. De vier verschillende formaten van de R60 zijn zowel met als zonder verlichting te verkrijgen. De dimbare led-verlichting ligt verhoogd op het spiegelglas waardoor het licht rondom kan stralen. De naam R60 staat voor 'radius (afronding) van 60 millimeter'.

Rflex
Gun uzelf de flexibiliteit in dit design; speel met de strakke, verfijnde vormen, het dimbare led-licht en overige opties. De Rflex collectie kent een modulaire opbouw van verschillende losse elementen, zoals dimbare led-verlichting en een shelf-module met twee glazen. De vorm is strak, maar subtiel. Het witte frame geeft de serie een cleane, pure uitstraling. De naam Rflex staat voor de flexibiliteit van de gebruiker.

Co-creatie Robert Bronwasser en Geesa
De R-collectie is een co-creatie tussen Robert Bronwasser en Geesa. Robert Bronwasser studeerde in 1992 cum laude af als industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft. In 2002 begon hij zijn eigen designstudio Smool, met een geheel eigen aanpak en visie op commercieel product design. Bronwasser heeft verscheidene design-erkenningen ontvangen zoals de iF award en de Red Dot Award. Het oer-Hollandse bedrijf Geesa is al vanaf 1885 actief in badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. De R-collectie is de tweede Geesa collectie welke samen met een topdesigner tot stand gekomen is. In 2011 is Geesa’s Haiku collectie op de markt gekomen, welke ontworpen is door niemand minder dan Marcel Wanders. De samenwerking met topontwerpers is het resultaat van de nieuwe, innovatieve koers van Geesa. Met de slogan ‘Dutch Detail’ richt Geesa zich nog meer op de details in de badkamer. Met de Haiku collectie en de R-collectie benadrukt Geesa haar passie voor design, met een duidelijke knipoog naar de Nederlandse roots: 'Design met Dutch DNA'.

Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl.

De nieuwe wandspiegelcollectie reflecteert letterlijk Geesa's oog voor detail.

Publicatiedatum: 16 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties