Detremmerie lanceert nieuwe collectie Spiegels

Spiegels zijn als het ware de finishing touch voor je badkamerinrichting.

03 Juni 2018

Of je ze nu koopt omdat ze mooi, handig of leuk zijn, ze laten precies zien wie je bent! Accessoires zijn ideaal om je huis in het algemeen en uw badkamer in het bijzonder regelmatig een andere look te geven. Zo wordt je spiegel een ware eye-catcher!

Spiegels zijn niet alleen praktisch om je outfit samen te stellen of je haar te stylen. Met spiegels kun je de badkamer er ook groter en lichter doen uitzien. Maak kennis met de spiegels van Detremmerie. Er zijn er in een breed aanbod van maten en stijlen. Iedere morgen staat u voor de spiegel om je klaar te maken voor een nieuwe dag. Een goede badkamerspiegel maakt dit ritueel eenvoudiger.

De ronde spiegels met zwarte frames zijn enorm gegeerd en de vraag ernaar in de Benelux is serieus gestegen de laatste tijd. Het is echt een trendy nieuw product dat een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding heeft.

Voor een ronde spiegel met zwart frame (excl. Verlichting) betaal je bijvoorbeeld 220 euro (excl. BTW) voor een afmeting met diameter 60 cm en 335 euro (excl. BTW) voor een afmeting met een diameter van 90 cm. Ook de spiegels met zwarte kader, verkrijgbaar met of zonder LED, kun je in diverse afmetingen verkrijgen. Aan keuze geen gebrek dus!

Detremmerie weet als geen ander alle actuele trends in het badkamer design te vertalen. In haar showroom en in de showrooms van de 424 verkooppunten in de Benelux zal Detremmerie de nieuwe collectie spiegels presenteren. Je kunt zelf je badkamer samenstellen zoals jij dat wil.

Geen compromissen: jij kiest uit de kleuren, de recentste design en de nieuwste trends. De nieuwste trends die je kunt kan integreren in je badkamer.

Reacties