Foto: Leuke-manieren-om-spiegels-te-verwerken-in-je-interieur-1

Leuke manieren om spiegels te verwerken in je interieur

Een spiegel kan eigenlijk niet ontbreken in je interieur. Het is hartstikke praktisch en je kunt er leuke dingen mee doen.

Guido van Loon

Een spiegel staat dan ook vaak hartstikke mooi in het interieur. Weet je nog niet goed hoe je een spiegel in jouw interieur kunt verwerken? In het artikel hieronder sommen we een paar leuke opties voor je op!

Natuurlijk hang je een spiegel boven je wasbak in de badkamer, maar dat is heus niet het enige wat je met spiegels kunt doen in je interieur. Spiegels zijn prachtige decoratie, maar zijn ook erg praktisch. Zo is een grote spiegel bijvoorbeeld erg fijn, zo kun je jezelf ook eens helemaal bekijken.

Spiegeldeuren op je kast

Een mooie plek om een spiegel te verwerken in je interieur is op de deur van je kledingkast. Dit is een erg moderne vorm van het ophangen van spiegels en je kunt hier dan ook grote, moderne spiegels voor kiezen. Het is voornamelijk erg praktisch. Kies je een outfit uit, dan kun je die later meteen bekijken. Je spiegels ophangen aan de kledingkast is een logische plek en het ziet er hartstikke hip uit.

Een spiegel als eyecatcher

Een spiegel kun je ook wegzetten als eyecatcher. Dan is de spiegel niet alleen praktisch omdat je jezelf er volledig in kunt zien, maar is het echt een actieve toevoeging aan het interieur. Wil je een spiegel als eyecatcher? Dan kies je misschien niet voor een kleine spiegel zonder rand die je aan de muur hangt, maar juist een grote spiegel die je op kunt hangen of weg kunt zetten, het liefst met een flinke lijst. Zo maakt de spiegel echt indruk. Bij Verno.com kun je prachtige eyecatchers vinden.

Een spiegel in bijzondere vorm

Een spiegel hoeft echt niet altijd een ronde, vierkante of rechthoekige vorm te hebben. Er zijn spiegels in allerlei soorten en maten en dat kan een mooie uitstraling geven. Zo vormt een spiegel met een bijzondere vorm toch een soort eyecatcher, zonder dat deze je halve muur bedekt. Kies bijvoorbeeld voor een ovale spiegel, of een spiegel met oneffen randen en ongelijke hoeken. De spiegel heeft dan een opvallende vormgeving en valt daardoor extra op in de woning.

Meerdere spiegels combineren

Nog een laatste tip van ons is om meerdere spiegels te combineren. Wil je een spiegel echt gebruiken als stuk voor je interieur, dan is dit een geweldige oplossing. Je kunt namelijk met meerdere spiegels leuke patronen ontwikkelen, waardoor de spiegels niet alleen opvallen, maar ook heel fijn zijn om naar te kijken. Patronen zijn namelijk juist vaak erg rustgevend en fijn voor het oog. Je kunt de spiegels simpelweg ophangen, maar je kunt ze ook op plankjes zetten, of juist aan een soort stellingen hangen. Alles is mogelijk!

Je spiegels kopen bij Verno

Als je opzoek bent naar kwaliteit spiegels dan kun je terecht bij Verno. Bij Verno is er veel mogelijk als het gaat om spiegels. Zo kun je er simpele badkamerspiegels vinden, maar ook vrijwel iedere denkbare spiegel voor een mooie decoratie. Naast de spiegels zelf kun je hier ook prachtige lijsten voor de spiegels kopen, zo weet je zeker dat jouw spiegel echt opvalt. Wil je weten of de lijst die je mooi vindt bij je woning past? Dan bestel je gemakkelijk een gratis sample.

Dit artikel is geschreven vanwege een betaalde samenwerking.

Reacties