Warme stoom, weldadige geuren en inspirerende kleuren


Eind oktober verandert bij veel mensen hun gemoedstoestand. Het begin van de wintertijd is daarvoor verantwoordelijk, het ontbrekende daglicht. Het aantal zonuren zakt met meer dan 50 procent.

Eind oktober verandert bij veel mensen hun gemoedstoestand. Het begin van de wintertijd is daarvoor verantwoordelijk, het ontbrekende daglicht. Het aantal zonuren zakt met meer dan 50 procent.

Door koud weer klagen veel mensen over hun gemoedstoestand, energiegebrek en concentratieproblemen. Artweger levert voor deze problemen een stoomdouche die de vermoeide geest opwekt en tegelijkertijd het immuunsysteem versterkt.

Lichte warme, levende kleuren zoals rood, oranje en geeltinten vrolijken ons op. Ook aromatische oliën zijn geschikt om extra energie op te wekken. Citrusgeuren zijn verkwikkend als je neerslachtig of lusteloos bent, bergamotte en jasmijn hebben een positieve uitwerking op de gemoedstoestand. Als naast deze geuren ook nog sfeervolle muziek in de lucht hangt heeft een winterdip zo goed als geen kans meer. 


Daarom heeft ARTWEGER de design-stoomdouche Body+Soul niet alleen met een aromabox maar ook met individueel stuurbare LED kleurverlichting en een hoogwaardig audiosysteem uitgerust. Zo kan men genieten van de gezonde en ontspannende werking van de warme stoom met etherische geuren en tegelijkertijd naar zijn lievelingsmuziek luisteren. Dit alles gedompeld in levende kleuren, die eenvoudig per druk op de knop bestuurd en geregeld kunnen worden.

Dankzij het moderne designconcept geeft Body+Soul een optische upgrade aan iedere badkamer en accentueert de huiselijke sfeer. Niets staat dus meer in de weg voor een verwenprogramma thuis.

Meer informatie: www.burgmanssanitair.nl of www.artweger.com.

Publicatiedatum: 1 december 2010

AANBEVOLEN

Infraroodcabine

Infraroodwarmte werkt heilzaam. De warmtestralen dringen diep in de huid en zijn...

Een mini-spa in uw eigen badkamer

De ultieme wellness ervaring met de Skill stoomcabine

Tips voor een sauna bij jou thuis

Een sauna thuis is ontzettend handig en leuk. Maar waar moet je rekening mee hou...

sauna op maat

Sauna infrarood cabine geheel op maat gemaakt voor in de badkamer op zolder of w...

De sauna: gezond zweten

Ga je voor een sauna in de badkamer? Dan heb je de keuze uit langwerpige, vierka...

De wellnessbadkamer: relaxen in eigen omgeving

De primaire functie van sanitair is verschoven en lichaamsverzorging heeft een n...

Advertentie