Foto: 2021/hansgrohe-vernis-badkamer.jpg

Vernis – betaalbare kranen & douches van hansgrohe

hansgrohe introduceert met Vernis een nieuwe lijn kranen en douches in chroom en mat zwart die past bij iedere moderne badkamer.

Wie houdt van ronde, vloeiende vormen, kiest voor Vernis Blend. Vernis Shape staat voor geometrisch design, strakke lijnen en rechte grepen. Alle producten zijn zowel als Shape als ook als Blend- variant beschikbaar. In chroom passen ze goed bij bestaande badkamerdesigns, de mat zwarte varianten zetten stoere kleuraccenten in moderne badkamer.

Achter de veelvoud aan vormen en kleuren schuilen praktische details en technieken van hansgrohe. Om kalk eenvoudig te verwijderen, zijn de douches voorzien van Quickclean-noppen waar je de kalk eenvoudig vanaf kunt wrijven. De waterbesparende EcoSmart-douches verbruiken slechts 9 liter per minuut. Dit geldt niet alleen voor de handdouches, maar ook voor de grotere douchesets en regendouches. Met grote straalplaten met een diameter of oppervlak tot 23 cm lever je in ieder geval niets aan comfort in.

Dezelfde waterbesparende techniek is ook terug te vinden bij de wastafelkranen; deze verbruiken dankzij de EcoSmart en AirPower-technologie maximaal 5 liter per minuut. Of je in de badkamer nu een klassieke wastafel of een vrijstaande waskom hebt; de kranen zijn in verschillende uitloophoogtes (ComfortZones) verkrijgbaar, zodat iedereen zijn handen kan wassen zonder dat het water al te veel opspat.

Voor bij het bad zijn er de bad- en douchemengkranen met verschillende designs. Of je nu kiest voor Vernis Shape of Vernis Blend: je kunt heel gemakkelijk de gekozen stijl in de gehele badkamer doorvoeren. Voor ieder budget een stijlvolle badkamer met veel comfort en een individueel tintje!

Hansgrohe maakt sinds 1901 kranen, douches en andere badkamer- en keukenproducten. Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij hoog in het vaandel. Bij alle producten van hansgrohe is eigenlijk één ding echt belangrijk: dat je er plezier en gemak aan beleeft én er ook jarenlang plezier van houdt. Elk product nodigt je opnieuw uit: Meet the Beauty of water. 

Ontdek de gehele Vernis-serie en andere producten op www.hansgrohe.nl.

Meer van Hansgrohe
Reacties