Foto: press_2013//hansa-nova-style-kraan-badkamer.jpg

HansaNOVA STYLE

Designklassieker toont tweede gezicht.

Designklassieker toont tweede gezicht. www.shk-profi.de

Hansa Nederland introduceert de nieuwe fonteinkraan HansaNOVA STYLE. Een slanke, stijlvolle variant op de designklassieker HANSANOVA, die al meer dan een kwart eeuw populair is onder liefhebbers van een tijdloos, functioneel design. Ook HANSANOVA STYLE heeft alles in zich een evergreen te worden. Een sobere en toch krachtige vormgeving waarin design en functie als vanzelfsprekend met elkaar versmelten. Met deze twee stijlvarianten in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren biedt het HANSANOVA-assortiment een uitgebreide keuze aan fonteinkranen voor privégebruik en voor openbare sanitaire ruimten.

 

De HANSANOVASTYLE fonteinkraan trekt de aandacht door tijdloze eenvoud met overtuigende klasse. De slanke, gebogen buisvorm met minimale naden en de extreem gereduceerde bedieningseenheid is een tijdloos stijlicoon. HANSANOVASTYLE is voorzien van een functionele, strak vormgegeven, gereduceerde pinhendel voor de bediening. Deze pinhendel is geïntegreerd in de uitloop van de kraan. Dit biedt als voordeel dat het stromende water 'breekt' in de handen, waardoor het ontstaan van spatwater voorkomen wordt. Bij het sluiten van de kraan blijven de natte handen boven het fonteintje, waardoor er geen waterdruppels op de vloer of tegelwand terecht komen. Daarmee draagt HANSANOVA STYLE bij aan onderhoudsgemak en comfort. De gebruikte techniek - zoals de keramische schijven, een cache straalregelaar en automatische debietregelaar - staat borg voor jarenlang gebruiksgemak.

Materialen en kleuren

HANSANOVA STYLE is beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Naast glanzend chroom en actueel mat rvs is er ook een keuze uit een zwarte of witte uitvoering. Daarmee speelt HANSANOVA STYLE in op de actuele trend, waarin contrasten in zwart en wit de boventoon voeren.

Modellen

HANSANOVA STYLE is beschikbaar als staand model (uitloop 94mm of 131mm) en als wandmodel (uitloop 107mm of 186 mm). Een bijzondere nieuwe variant is de HANSANOVA STYLE met de Hansaminimat veiligheidsthermostaat/voormengkraan. Dankzij dit comfort is de HANSANOVA STYLE ook toepasbaar voor het mengen van water en wordt de gebruiker bovendien beschermd tegen verbranding door heet water.

HANSANOVA STYLE is direct leverbaar vanaf 104 euro.

Publicatiedatum: 12 mei 2009

Reacties