Grohe introduceert Moon White en Velvet Black


Zwart-wit is het weer helemaal. Donkere tinten en wit zijn ook populair in de badkamer.

Zwart-wit is het weer helemaal. Donkere tinten en wit zijn ook populair in de badkamer.

Meestal terug te zien in tegels en accessoires, maar vanaf nu kunnen óók de badkamerkranen mee in deze trend. Grohe heeft de succesvolle badkamerseries Quadra en Veris, naast de chroomuitvoering, nu ook in de tinten Moon White en Velvet Black.

 

De vernieuwde GROHE Quadra en GROHE Veris series zijn uniek door de moderne en geometrische vormgeving. De glanzend witte en tijdloze matzwarte kranen hebben een chique en minimalistische uitstraling en zijn goed te combineren met felle kleuraccenten die steeds vaker te vinden zijn in de badkamer. Beide series bestaan uit kranen voor de wastafel, het bad en de douche.

Quadra

De Quadra serie is strak vormgegeven. Zo hebben de verschillende wastafelmengkranen een volledig geïntegreerde mousseur. De subtiele rondingen maken het minimalistische ontwerp levendig. De rechthoekige ergonomische greep van de kranen is door de opening eenvoudig te bedienen. Ook de toegepaste GROHE SilkMove® technologie draagt bij aan een soepele bediening. Het design van deze serie werd vorig jaar bekroond met de ‘iF product design award’.

Veris

De Veris-serie wordt gekenmerkt door de unieke combinatie van eenvoud en emotie; ‘sensual minimalism’. De kranen uit de Veris-serie vallen op door de vloeiende overgang van het cilindrische kraanhuis naar de platte uitloop. De hendel van de kraan heeft het design van een joystick.

Gegarandeerde look

De chromen kranen van Grohe zijn uitgevoerd met de GROHE StarLight® technologie. Deze wordt beschouwd als een van de beste oppervlakte afwerkingen ter wereld. Ook de nieuwste lakafwerkingen Moon White en Velvet Black zijn onderworpen aan diverse tests om hun kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. De lakafwerking voldoet aan strenge interne kwaliteitseisen en gaat een leven lang mee.

AANBEVOLEN

Badkamerkraan: laat het water stromen

Water staat centraal in de badkamer. De badkamerkraan vormt daarom een grote ins...

Regendouche garnituur Nero zwart

Nieuw : regendouche wandgarnituur Nero in mat zwart met hoofddouche ø30cm, ther...

Een lekkage, en nu?

Lekkage, wat nu? Lees hier in dit artikel wat je kunt doen bij schade en welke t...

Bongio wand wastafelmengkraan

Bongio wand wastafelmengkraan 22cm uitloop 24mm doorsnee, mat zwart. Uit voorraa...

Advertentie