Axor Starck Organic wastafelmengkraan: harmonie van hoofd en hart

Nieuwe Axor collectie Starck Organic kraan combineert uniek design met duurzame omgang met water.

23 September 2012

Nieuwe Axor collectie Starck Organic kraan combineert uniek design met duurzame omgang met water.

Uniek design en duurzame omgang met water
De focus op de essentie van de dingen was de belangrijkste inspiratiebron van Starck voor deze nieuwe collectie. In het unieke, organische en minimalistische design zien we lijnen en vormen die we ook terug vinden in de natuur. Dit is kenmerkend voor de nieuwe collectie Axor Starck Organic.

Met een nieuwe revolutionaire, waterstraal zet de Axor Starck Organic wastafelmengkraan een nieuwe standaard: een waterverbruik van slechts 3,5 l/min met behoud van alle functionaliteit en comfort. Sterker nog, meer comfort! Als er meer water nodig is, kan de waterdoorlaat worden verhoogd naar 5 l/min. Dus niet alleen een goed gevoel, maar ook een schoon geweten!

Innovatief en duurzaam
Net als alle andere Axor kranen wordt Axor Starck Organic exclusief geproduceerd in de Axor fabriek nabij het hoofdkantoor van Hansgrohe in Schiltach, Zwarte Woud Duitsland. Deze fabriek is één van de modernste in zijn soort, zeker op het gebied van duurzame prestaties. Voor Axor betekent “Made in Germany” meer dan een locatie. Het staat voor de ultieme kwaliteit en vakmanschap in de breedste zin van het woord.

Meer informatie: www.axor.nl.

Publicatiedatum: 23 september 2012

Reacties
Anderen bekeken ook

Axor Starck Organic

De nieuwe badkamercollectie van Axor verenigt een organisch-minimalistisch design met een bijzonder zinnenprikkelende beleving van water. Axor Starck Organic zorgt tegelijkertijd voor een verantwoordelijke omgang met het vitale element water, danzij de waterbesparende straal van slechts 3,5 l/min. Op deze wijze spreekt de collectie uit de pen van de gerenommeerde designer Philippe Starck zowel het hart als het verstand aan. Tegelijkertijd past hij op harmonieuze in de meest uiteenlopende stijlwerelden. Het unieke design van Axor Starck Organic loopt harmonieus door de hele collectie. De grepen zijn ergonomisch en zorgen in bijna elke positie voor een harmonieus beeld. De wastafelmengkranen zijn leverbaar in vier verschillende hoogtes en als aanvullende wandoplossingen.

Hansgrohe