Foto: 287487

Axor Starck Organic wastafelmengkraan: harmonie van hoofd en hart

Nieuwe Axor collectie Starck Organic kraan combineert uniek design met duurzame omgang met water.

Nieuwe Axor collectie Starck Organic kraan combineert uniek design met duurzame omgang met water.

Uniek design en duurzame omgang met water
De focus op de essentie van de dingen was de belangrijkste inspiratiebron van Starck voor deze nieuwe collectie. In het unieke, organische en minimalistische design zien we lijnen en vormen die we ook terug vinden in de natuur. Dit is kenmerkend voor de nieuwe collectie Axor Starck Organic.

Met een nieuwe revolutionaire, waterstraal zet de Axor Starck Organic wastafelmengkraan een nieuwe standaard: een waterverbruik van slechts 3,5 l/min met behoud van alle functionaliteit en comfort. Sterker nog, meer comfort! Als er meer water nodig is, kan de waterdoorlaat worden verhoogd naar 5 l/min. Dus niet alleen een goed gevoel, maar ook een schoon geweten!

Innovatief en duurzaam
Net als alle andere Axor kranen wordt Axor Starck Organic exclusief geproduceerd in de Axor fabriek nabij het hoofdkantoor van Hansgrohe in Schiltach, Zwarte Woud Duitsland. Deze fabriek is één van de modernste in zijn soort, zeker op het gebied van duurzame prestaties. Voor Axor betekent “Made in Germany” meer dan een locatie. Het staat voor de ultieme kwaliteit en vakmanschap in de breedste zin van het woord.

Meer informatie: www.axor.nl.

Publicatiedatum: 23 september 2012

Reacties