Axor Starck Organic kraan

Voor iedere wastafel de bijpassende Axor Starck Organic kraan. Geteste combinaties vereenvoudigen planning wastafel.

19 Juni 2013

 Voor iedere wastafel de bijpassende Axor Starck Organic kraan. Geteste combinaties vereenvoudigen planning wastafel.

Axor Starck Organic kraan

De nieuwe Axor Starck Organic collectie biedt wastafelmengkranen in verschillende uitvoeringen, zoals de extra hoge Highriser of een kraan voor montage aan de wand. Om zeker te zijn welke uitvoering bij welke wastafel past heeft Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, alle Axor Starck Organic wastafelkranen met bijpassende wastafels van diverse fabrikanten getest. De testen zijn gedaan op basis van de Hansgrohe ComfortZone Test, in een zelfontwikkelde, realistische proefopstelling.

De resultaten, in de vorm van een overzichtelijke kranen-wastafel-matrix, maken voor alle badkamerprofessionals en architecten de technisch zinvolle en stijlzekere planning van de wastafel eenvoudiger. In deze matrix staan de geteste, aanbevolen combinaties evenals de montagematen voor verschillende inbouwsituaties en overige praktische informatie. Een zoekfunctie op artikelnummer en productnamen maakt de bediening nog comfortabeler. De overzichtelijke matrix voor Axor Starck Organic is kosteloos te downloaden via: www.hansgrohe.nl/axor-starck-organic en www.pro.hansgrohe.nl/axor-keramiekaanbevelingen.

Publicatiedatum: 19 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

KRANEN

Ben je op zoek naar een kraan voor de wastafel, douche of bad? De keuze in badkamerkranen is groot; van waterval tot uiterst zuinige modellen en van inbouw tot opvallend aanwezig ontwerp. Een wastafelkraan moet gemakkelijk te bedienen zijn en moet een luxe uitstraling hebben, want kranen zijn tegenwoordig een eyecatcher in uw badkamer. Zo hebben veel fabrikanten in dezelfde stijl als de wastafelkraan ook een douche- en badkraan in het assortiment. Zo is het erg belangrijk om de kraan tijdens de verbouwing van de badkamer een onderdeel van de totale planning en ontwerp te maken.Een kraan moet gemakkelijk te gebruiken zijn, dus het comfort is belangrijk bij de keuze voor de juiste badkamerkraan. Daarnaast moet hij ook bepaalde uitstraling hebben, want de kraan mag tegenwoordig juist erg aanwezig zijn in de badkamer. Dankzij het enorme aanbod is er altijd wel een model te vinden om de badkamer van deze finishing touch te voorzien, passend bij het geheel van uw badkamer.

BadkamerID