Maak jouw badkamer uniek met nieuwe hansgrohe producten

Maak jouw badkamer uniek met nieuwe hansgrohe producten. Met ontspannende straalsoorten, moderne kleuren, meer flexibiliteit en nieuwe designs.

23 Mei 2021

Pulsify: gewoon vol leven

De nieuwe Pulsify betovert elke badkamer – hoe klein ook. Maximaal genieten met een massagestraal, monostraal en twee PowderRain straalsoorten die water transformeren in een zijdezachte mantel van ontelbare microdruppels. Pulsify is een milieuvriendelijke, betaalbare douchefamilie in mat zwart, mat wit of chroom. Creëer een persoonlijke oase met fraai gevormde opbouw- en inbouwvarianten en een stoer design. Dankzij de ringvormig gepositioneerde noppen kunnen kalkresten nu nog eenvoudiger worden weggewreven.

Vivenis: een waterval vol wellnessmomenten

De nieuwe Vivenis kranenserie brengt een bijzondere brede en fluweelzachte watervalstraal naar de wastafel. Met glooiende vomen, vlakke greep en een laag waterverbruik is deze serie een stijlvolle aanvulling in iedere badkamer. Verkrijgbaar voor de fontein, het bad en de douche en in in chroom, mat zwart of mat wit. De vier verschillende hoogtes bieden optimale bewegingsvrijheid bij de wastafel.

Finoris: ultieme flexibiliteit

Finoris van hansgrohe is een minimalistische kranenserie met onder andere een kraan met uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten, die alle badkamerrroutines voor het hele gezin stijlvoller, flexibeler en comfortabeler maakt. Ideaal voor het wassen van kleren, haren of om de baby een badje te geven. Het gereduceerde, geometrische silhouet past perfect in een minimalistisch interieur. Naast chroom zorgen kleuren als mat zwart en mat wit voor een persoonlijke touch. De ComfortZone technologie zorgt voor meer vrije ruimte, bedieningsgemak en minder opspattend water.

Kijk op hansgrohe.nl om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste producten.

Reacties