Een trend met een luxueus kantje : De gouden kraan.

Gouden kranen komen steeds vaker en vaker voor. Dit omdat een gouden kraan zorgt voor een glamoureuze look. Ga jij voor tijdloos en trendy?

Wil je je badkamer iets extra geven? Dan zijn goudkleurige kranen perfect voor jou! En geen zorgen, je kan deze bij heel wat verschillende interieurstijlen toepassen.

Een donkere tegel of beschilderde muur in combinatie met een goudkleurige kraan vormen (bijna) een kunstobject. Voeg er nog wat goudkleurige accessoires aan toe en je badkamer straalt een luxueuze ambiance uit.

Ben je eerder fan van een industriële stijl? Goudkleurige kranen gaan goed samen met deze betonkleurige, brute natuurlijke materialen.

Combineer marmer (natuursteen of keramiek) met een goudkleurige wastafelkraan of douchekraan. Zo verkrijg je een luxe uitstraling. De zachte gloed van de kraan en de accessoires versterken de verfijnde uitstraling van het marmer.

Last but not least, passen gouden kranen ook helemaal in een landelijke badkamer. Ga voor een full retro look dankzij de vintage vormgeving en uitstraling van een gouden kraan!