string(1) "p"

Blaufoss kranen in de spotlights

Kranen die een heel leven mee kunnen, die vind je bij X²O Badkamers. Zeker als je één of meerdere exemplaren koopt van het topmerk Blaufoss.

Het grote assortiment kranen laat toe dat iedereen wel een kraan vindt die aansluit bij de gewenste stijl. Stuk voor stuk unieke stukken van onberispelijke kwaliteit en met 8 jaar garantie. Wat verlang je nog meer?

Universele kranenleverancier

Voor elke plaats in je badkamer bestaat er een geschikte Blaufoss kraan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wastafelkraan, een kraan voor je douche of een onmisbare kraan naast of in je bad, in de Blaufoss kranencollectie vind je vast wat je zoekt. Ben je eerder op zoek naar een kraan voor in je keuken? Ook daarvoor kan je bij Blaufoss terecht.

Tinten vol leven

Ben je uitgekeken op een kraan in chroom? Dan biedt Blaufoss je een uitweg met de Spirit Collectie. Met originele metaal- en brushed kleuren haal je een ware trend naar jouw badkamer. Stijlvol goud, Brushed Rose Gold, Brushed CoolMetal, Brushed GunMetal of elegant zwart, jij bepaalt uiteindelijk welke sfeer je wil binnenhalen in je ruimte. Laat je zeker niet tegenhouden door het onderhoud want gekleurde kranen hou je makkelijk schoon en kalkvrij.

Als een verfrissende regenbui

De absolute topper voor je douche in het Blaufoss assortiment is de matzwarte Round 300 regendoucheset. De meest recente technologie en materiaal van onberispelijke kwaliteit maken van deze kraan een duurzame en betrouwbare keuze voor jouw badkamer.

De Blaufoss Round is uitgerust met Safe Touch. Zo wordt je kraan nooit te heet en is ze veilig voor kinderhanden. De combinatie van hoofd- en handdouche met maar liefst 4 verschillende straalfuncties, zorgt elke ochtend voor een geweldige douche ervaring.

Ontdek alle kranen van Blaufosss uitsluitend bij X²O Badkamers. Ga langs in een showroom bij jou in de buurt voor meer advies en bekijk alle kranen in onze webshop.