Foto: Sealskin-Dalice-Xtreme-Wellness-douches

Sealskin Dalice Xtreme Wellness

Sealskin presenteert nieuwe generatie wellness. Dalice is de naam van de nieuwe generatie Xtreme Wellness douches.

Een totaal-douche-beleving met een eigentijds, licht design gecombineerd met alle wellness features en slimme gadgets die u zich kunt wensen. Verkrijgbaar in de varianten Dalice Relax en Dalice Refresh!

Jarenlange ervaring op het gebied van baden, douchen en wellness hebben geleid tot de ultieme wellness douchebeleving van Sealskin. Voor eenieder die zijn persoonlijke bron van wellness en gezondheid in huis wil halen. En daarbij kiest de gebruiker zelf hoe deze zijn/haar wellness moment wil ervaren. Welke wellness beleving het best bij u past, hangt immers af van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. U ervaart de verfrissende kracht van water die uw spieren soepel maakt en uw lichaam energie geeft. Zónder onnodige verspilling van drinkwater doordat de hydromassage werkt op een gesloten circuit. Tegelijkertijd geniet u van kleurentherapie, aroma en stoom voor de ultieme ontspanning, betere doorbloeding en verlichting van uw luchtwegen. En dit alles in één totaal-douche-beleving waar design, techniek en ultieme wellness samenkomen, Dalice genaamd.

Dalice wellness douche

De lichte moderne look, in de koof weggewerkte bedieningsknoppen en slanke profielen maken de Dalice wellness douche tot een heuse eyecatcher in uw badkamer. Dalice biedt u ultiem wellness comfort door optimalisering van de hoeveelheid water en instelbare massage intensiteit. Én ongekend gebruiksgemak dankzij geïntegreerde functies en gadgets. Uw Dalice douche is vrijstaand, ingebouwd of als hoekopstelling te plaatsen. In de laatste 2 gevallen met fraai wit getint linker- en/of rechter glaspaneel. Kies de Dalice Refresh met zijn ongekend verfrissende massagekracht. Of de Dalice Relax; de eerste échte stoomcabine van Sealskin. Dankzij vele individueel te selecteren opties creëert u echt uw persoonlijke wellness beleving!

Laat u betoveren door de nieuwe generatie wellness. Voor wie zichzelf het beste gunt!

Meer informatie: www.sealskin.nl/xtremewellness

Publicatiedatum: 10 oktober 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties