Hansgrohe Select hoofddouche straal regendouche

Van straal wisselen met één druk op de knop bij de Hansgrohe Select hoofddouche. Van regendouche tot zachte straal.

04 September 2013

Van straal wisselen met één druk op de knop bij de Hansgrohe Select hoofddouche. Van regendouche naar massage.

Was in het verleden een combinatie van inbouwkranen nodig om meerdere straalsoorten uit één hoofddouche te laten stromen, dit kan nu met één druk op de knop. Hansgrohe introduceert een compleet assortiment nieuwe Raindance Select hoofddouches in verschillende designs en afmetingen. Met de comfortabele Select-knop in het midden van de douchekop kan eenvoudig en snel van straal gewisseld worden. 

 

De twee straalsoorten stromen uit het gehele oppervlak van de hoofddouche. De straalschijf is voorzien van kleine en grote straalopeningen. Uit de kleine openingen stroomt de krachtige, verkwikkende Rain-straal, die zeer geschikt is voor het uitspoelen van shampoo. De grote openingen zijn voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal die het lichaam omhult met een volle doucheregen. De Raindance Select S 240 en 300 hoofddouches zijn verkrijgbaar in chroom en wit/chroom en met douche-arm of plafondbevestiging. Er is keuze uit twee ronde modellen met een diameter van 240 of 300 mm. De ronde, tijdeloze vormgeving past perfect bij vele verschillende badkamerinrichtingen.

 

Raindance E 300 met extra straalsoort: RainStream

Voor liefhebbers van organisch design is er ook een rechthoekige uitvoering in 300 mm. De nieuwste Raindance Select E 300 3jet hoofddouche is naast de Rain- en RainAir-straal voorzien van een derde, nieuw ontwikkelde RainStream-straal:  12 individuele watervalstralen stromen over de volle breedte. Anders dan bij  traditionele watervalstralen, krimpt de RainStream-straal aan het einde niet in, maar blijft tot op de vloer gelijk en intensief. 

 

Jarenlang doucheplezier

Ook aan het thema reiniging hebben de Hansgrohe experts gedacht. Om het doucheplezier niet door kalkafzetting te laten verstoren, is er bij de nieuwe hoofddouches een comfortabele reinigingsfunctie: nadat de Select-eenheid in het midden, met behulp van een inbussleutel, is losgeschroefd, is de straalschijf eenvoudig te verwijderen en onder stromend water of in de vaatwasmachine te reinigen.

 

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

 

Publicatiedatum: 4 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties