Echte innovatie hansgrohe: PowderRain

Vanaf medio mei introduceert hansgrohe haar nieuwste innovatie: PowderRain.

PowderRain

Dit is een bijzondere douchestraal-technolgie, geïnspireerd door de natuur.

De PowderRain technologie verfijnt de douchestraal 6x, waardoor er duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een 'cocon' omhult en niet spat (van huid en vloer). Uiteraard een groot voordeel bij inloopdouches en minder werk tijdens het schoonmaken van de doucheruimte.

Door de PowderRain ‘water cocon’ voelt douchen aanzienlijk warmer aan en ondanks het zachte douchegevoel blijft de douchestraal even krachtig, wat handig is bij het uitspoelen van het haar.

PowderRain douches zijn tot slot 20% stiller wat een aangename akoestiek en een ultiem wellness gevoel garandeert.

Kortom, waarom je blij zal worden van de PowderRain douches:
- Ultiem doucheplezier door de verfijnde & stille douchestraal (krachtig & zacht tegelijk)
- Spat niet van huid en vloer
- Circa 20% stiller voor pure ontspanning
- Efficiënter gebruik van warmte en minder water verbruik

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hansgrohe.nl.  

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Croma/ Crometta

Met de Crometta 85 Vario/ Unica'Crometta doucheset verfraait u uw badkamer met hoogwaardige Hansgrohe kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. De Crometta 85 Vario handdouche biedt twee straalsoorten. Normaal: een brede en zachte straal en de smalle, harde Vario-straal. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is de douchekop eenvoudig te reinigen. Door met slechts één vinger over de siliconen noppen te wrijven, wordt eventuele kalkafzetting gemakkelijk verwijderd. De set is verkrijgbaar met een douchestang van 90 of 65 centimeter en is uit te breiden met een handige zeepschaal.Iets luxer is de Croma 100 Vario/ Unica 'C glijstangset. De Croma 100 Vario handdouche biedt maar liefst 4 straalsoorten: Rain, normaal, shampoo en een massagestraal. Zo kunt u heerlijk varieëren onder de douche! Deze doucheset is voorzien van een handige zeepschaal en verkrijgbaar in een 90 of 65 cm uitvoering.Wilt u het nóg luxer, dan biedt het Croma assortiment van Hansgrohe meerdere soorten Showerpipes met hoofddouches in diverse formaten, een handdouche en bediening middels een comfortabele thermostaat.

Hansgrohe