Foto: press_2013//hansgrohe-afbouwdeel-showerselect.jpg

Hansgrohe afbouwdelen ShowerSelect voor iBox universal

Meer doucheplezier met 1 druk op de Select-knop: nieuwe ShowerSelect afbouwdelen voor iBox universal.

Meer doucheplezier met één druk op de Select-knop: nieuwe ShowerSelect afbouwdelen voor iBox universal.

 

Sinds 2000 is de iBox universal dé standaard voor inbouwkranen. Dit najaar introduceert Hansgrohe ShowerSelect, innovatieve afbouwdelen voor het iBox universal inbouwdeel met de intuïtieve Select bedieningsknop. Hierdoor wordt douchen nog comfortabeler. In combinatie met de Raindance Select hoofd- en handdouches ontstaat een douchesysteem voor optimaal doucheplezier. 

Intuïtief bedieningsgemak voor optimaal doucheplezier

Geheel intuïtief – met één eenvoudige druk op de knop – kan de doucher met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten verschillende douchefuncties kiezen en waterstralen uit- en aanzetten. De vierkante, tijdloos geometrische vormgeving met een afmeting van 157 x 157 mm past in iedere moderne badkamer. Het design laat zich stijlvol combineren met verschillende douches en muurafwerking zoals tegels. 

De nieuwe ShowerSelect afbouwdelen zijn in vijf uitvoeringen beschikbaar: 

- Highflow inbouwthermostaat, te combineren met losse stopkranen

- Highflow inbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche

- Inbouwthermostaat met een stopkraan voor één douche

- Inbouwthermostaat met stopkranen voor twee douches

- Stopkraan voor 3 verschillende douchefuncties, te combineren met een inbouwthermostaat

Alle uitvoeringen worden eenvoudig op de iBox universal gemonteerd en laten zich ook eenvoudig uitwisselen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een oudere inbouwthermostaat met stop- en omstelkraan, voorzien van twee draaigrepen, te vervangen door de ShowerSelect inbouwthermostaat met 2 stopkranen met Select bedieningsknoppen. 

Het afdekrozet met de vlak ingebouwde Select-knoppen is eenvoudig te reinigen. De knoppen zijn in matchroom uitgevoerd zodat deze goed opvallen in de chroomkleurige rozet. De slanke, cylindrische pingreep maakt het instellen van de temperatuur, ook met ingezeepte handen, zeer eenvoudig. Oudere mensen, kinderen of mensen met een beperking zijn nog meer dan anderen gebaat bij de ergonomische en intuïtieve bediening en de duidelijke symbolen op de inbouwthermostaten. Ook is het mogelijk om de Select-knop zo te monteren, dat deze bij gesloten stand iets voor de rozet uitsteekt en eenvoudig te vinden is. Dit maakt ShowerSelect bij uitstek geschikt voor openbare doucheruimtes of badkamers voor speciale doelgroepen.  

Uniek universeel: iBox universal

Al 13 jaar is de iBox universal het meest universele inbouwdeel voor de installatie van kranen en douches. Het inbouwdeel past bij meer dan 200 afbouwdelen van de merken Axor en Hansgrohe, met 16 functie-oplossingen van bijvoorbeeld ééngreeps mengkraan of thermostaat tot hoofddouche. Daarnaast is de iBox universal toepasbaar in combinatie met alle gangbare installatiesystemen, aansluitingen en fittingen en zowel vrij in de wand als in een draagsysteem te monteren. Met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten ontwikkelt Hansgrohe de inbouwmarkt verder. Aan de veelvoud aan combinatie-mogelijkheden wordt nu ook de innovatieve bedieningstechnologie “Select” toegevoegd. 

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: 17 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties