Foto: Wonennl-ecostat-fine_thermostat_chrome

De welbekende Ecostat thermostaat van Hansgrohe heeft een jonger broertje gekregen: Ecostat Fine.

Deze betaalbare serie thermostaten is verkrijgbaar in mat zwart en chroom. Met functies als SafetyStop en EcoStop zijn de thermostaten makkelijk en veilig te bedienen én goed voor het milieu.

04 Juni 2024

Ecostat Fine en Element leggen de dagelijkse douche-ervaring in jouw handen. De hansgrohe opbouwthermostaten verwennen je met een constante watertemperatuur, beschermen tegen verbranding en zien er ook nog prachtig uit. Of je nu renoveert of nieuw bouwt, het puristische design past mooi in elke douche en helpt je zuinig met water en energie om te gaan.

Veilig doucheplezier, maximaal comfort - Je hebt het zelf in de hand

Je wilt tijdens het douchen vast alleen aan douchen denken. Onaangename verrassingen zoals plotselinge temperatuurschommelingen en verbranding vermijd je liever. Wij hebben de perfecte oplossing: hansgrohe legt met Ecostat Fine en Element douchethermostaten de perfecte douche-ervaring volledig in jouw handen. Nadat de gewenste temperatuur is ingesteld, blijft deze constant.

Geniet van het grootste bedieningscomfort: alle bedieningselementen zijn meteen duidelijk, liggen perfect in de hand en zijn perfect in de vormgeving ingepast. De nieuw ontwikkelde grepen bij Ecostat Fine en Ecostat Element zorgen voor vaste grip bij het instellen van de temperatuur en waterhoeveelheid – ook met natte en ingezeepte handen. De grote knoppen aan de achterkant zijn perfect met één hand te bedienen en dragen bij aan het ingetogen design.

Denk je tijdens het douchen aan de grondstoffen die je verbruikt? De innovatieve thermostaten nemen ook deze overwegingen uit handen. Ecostat Fine en Ecostat Element zorgen ervoor dat niet onnodig water en energie worden verbruikt. Zo kun je zorgeloos genieten van je dagelijkse doucheritueel.

Ecostat Fine, Ecostat Element: ziet er goed uit en is universeel in gebruik

Het assortiment verwent je met een rechtlijnig, doordacht design in twee varianten. Geniet van een veilige en comfortabele waterregeling, zowel bij het bad als in de douche.

  • Ecostat Fine heeft een puristisch design dat er met een grafietkleurige beugel voor zorgt dat de bedieningsgrepen goed zijn vast te houden. Combineer Ecostat Fine bijvoorbeeld mooi met Pulsify en Rainfinity douches met een grafietkleurige straalplaat.
  • Ecostat Element is de tijdloze, elegante oplossing die met een doorlopend metalen oppervlak bij alle productlijnen past.  
  • Ecostat Fine of Element is met een Pulsify doucheset als perfecte combiset verkrijgbaar.
  • De thermostaten en de doucheset zijn verkrijgbaar in de FinishPlus oppervlakken chroom en matzwart. 
  • Ecostat douchethermostaten zijn makkelijk te installeren. Dit doet niet alleen de badkamerspecialist plezier en bespaart tijd, maar is ook nog eens budgetvriendelijk.

Ecostat Fine en Ecostat Element: goed voor jou, goed voor het milieu

Met hansgrohe Ecostat Fine en Element douchethermostaten is water besparen heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is douchen zoals gewoonlijk. De EcoStop+ functie stelt de waterdoorlaat automatisch in op maximaal 6 l/min. En als je meer nodig hebt, druk je gewoon op de EcoStop+ knop aan de achterkant van de bedieningsgreep (links) om de gewenste waterdoorlaat in te stellen. 

De SafetyStop functie beschermt niet alleen tegen te heet water, maar helpt ook te besparen. Want alleen als je actief op de kleine knop aan de achterkant van de rechtergreep drukt, wordt er meer energie gebruikt voor een hogere watertemperatuur. 

Meer van Hansgrohe
Reacties