Foto: wijziging-kludi-douchesystemen

Fundamentele wijziging KLUDI douchesystemen

KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS: nu nog meer flexibel inzetbaar.

Bij de montage van een douchesysteem is plaatsing op exact de juiste plaats en exact de juiste hoogte essentieel voor een perfect douchecomfort. Van te voren is van alles te berekenen maar de praktijk leert toch vaak anders. Het plafond is net die paar centimeter lager en dat muurtje moest toch 10 centimeter worden opgeschoven. Alle calculaties vooraf ten spijt, past het douchesysteem dan net niet op de gewenste positie.

Dat probleem is door KLUDI opgelost doordat alle KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS per direct aan te passen zijn aan de situatie.

Verstelbaar

Ten eerste is dit gedaan door de hoofddouchestang ruim 30 centimeter traploos in hoogte verstelbaar te maken. Dit is mogelijk zonder te hoeven zagen. Het verticale gedeelte kan namelijk als een schuiftrompet in de wandstang verzinken. Een praktische en esthetische oplossing. Als de kinderen almaar langer worden en er is nog ruimte, dan kan de hoofddouche toch eenvoudig weer hoger geplaatst worden.

Ten tweede kan de hoofddouchestang traploos zijdelings bewogen worden totdat de ideale positie van de hoofddouche in de doucheruimte bepaald is. Ideaal in het geval dat het KLUDI DUAL SHOWER SYSTEM vrijwel in de hoek gemonteerd is of moet worden.

KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS.

Een eenvoudige wartel met twee vlakke zijden maakt dit alles mogelijk. Met een passende steeksleutel is een aanpassing in één handomdraai gebeurd.

De productnummers en consumentenadviesprijzen zijn gelijk gebleven. Deze productverbetering is doorgevoerd bij alle KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS zowel van de A-QA, ESPRIT, FIZZ als de ZENTA serie.

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak. KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS, leverbaar met of zonder thermostaat. Consumentenadviesprijs vanaf € 288,09 exc. btw.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 13 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties