Foto: 258118

Duscholux Urban, betaalbare inloopdouche nu ook met plafondsteun

De Urban douchepanelen van Duscholux bieden vele mogelijkheden voor het creëren van een betaalbare inloopdouche naar wens.

De Urban douchepanelen van Duscholux bieden vele mogelijkheden voor het creëren van een betaalbare inloopdouche naar wens.

De vlakke, rechthoekige panelen van helder hardglas zijn leverbaar in zeven formaten (van 700 mm tot 1.400 mm breed). Duscholux biedt bij deze Urban- panelen - als alternatief voor de muurtraverse- nu ook een plafondsteun. Daarmee wordt het glazen paneel stevig en veilig bevestigd. Ook vanuit esthetisch oogpunt is de plafondsteun een bijzondere keuze. De hoge, slanke steun zorgt in combinatie met de glazen afscheiding zonder visuele onderbreking, voor een transparante, luxe sfeer in de badkamer. De plafondsteun is uitgevoerd in de decente kleur platinum zilver.

Gemak en duurzaamheid

De Urban panelen zijn eenvoudig te plaatsen. Het muurprofiel heeft een stelmogelijkheid waardoor schuinstand van de muur tot ca. 15 mm gecompenseerd kan worden. De platinum zilveren plafondsteun of muurtraverse zorgt voor een stabiele verbinding.
Een Urban inloopdouche is eenvoudig te onderhouden. Bewegende, overlappende delen, randen of moeilijk bereikbare hoeken waar kalk en vuil zich kunnen ophopen ontbreken. Bovendien worden de panelen standaard voorzien van de vuil- en kalkwerende glasveredeling Cleartec. Omdat bewegende delen ontbreken, is de Urban inloopdouche evenmin onderhevig aan slijtage.

Meer informatie: www.duscholux.nl.

Publicatiedatum: 17 december 2010

Reacties