array(1) { ["path"]=> string(15) "www.sanidump.nl" }
Partner

SaniDump BV

Anders dan de naam doet vermoeden is SaniDump een sanitair speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen, het enige dat wij dumpen is de prijs! Dat is SaniDump! Merken zoals Sphinx, Grohe, Sealskin, Hans Grohe, Bruynzeel, Villeroy & Boch geven al aan dat het om topkwaliteit gaat.  Al het sanitair wordt speciaal voor u besteld bij de fabrikant. Met 17 jaar ervaring en 22 megastores door heel Nederland zijn wij de absolute marktleider in sanitair; vandaar de hoge kortingen die wij u kunnen geven. 

Wij geven u graag, geheel vrijblijvend, een gedegen advies en denken met u mee om uw droombadkamer samen te stellen. 
Onze adviseurs en tekenaars staan voor u klaar om een mooi ontwerp te maken en al uw vragen te beantwoorden. 

U ziet: SaniDump is al 17 jaar een betrouwbare partner voor al uw sanitair en tegels en dat tegen absolute bodemprijzen! 

Sanitair elders toch voordeliger gevonden? Geen probleem, SaniDump maakt er reclame mee altijd de goedkoopste van Nederland te zijn en is ook de enige die dit altijd waarmaakt! Vandaar onze slogan: ga gerust overal kijken en onthoud de 
prijzen goed, daarna zien we u graag terug om te bewijzen dat wij altijd de goedkoopste zijn.

Check ook onze website www.sanidump.nl voor het laatste nieuws op sanitair gebied en voor nog veel meer 
spetterende aanbiedingen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht SaniDump BV

Hotbath Mate met LED

Plafond inbouw hoofddouche 8380X700mm incl. LED verlchting en Shower Power system. 

Hoofddouches met LED verlichting

De 12 volts LED verlichting is uniek, één LED per nozzle dit zorgt voor een lichteffect door iedere douchestraal heen.

Met de draadloze opbouw afstandbediening zijn de negen standaardkleuren hard of zacht in te stellen. Ook is er de keuze tussen een "relax" of "exciting" chromotherapie programma. 

Informatie over Hotbath

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt deze productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn.
De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd.
Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de sanitair vakhandel.

Meer lezen over
'Hotbath Mate met LED'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.