Hotbath Mate met LED

Plafond inbouw hoofddouche 8380X700mm incl. LED verlchting en Shower Power system.  Hoofddouches met LED verlichting De 12 volts LED verlichting is uniek, één LED per nozzle dit zorgt voor een lichteffect door iedere douchestraal heen. Met de draadloze opbouw afstandbediening zijn de negen standaardkleuren hard of zacht in te stellen. Ook is er de keuze tussen een "relax" of "exciting" chromotherapie programma. 

Informatie over Hotbath

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt deze productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn.
De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd.
Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de sanitair vakhandel.
Meer van SaniDump Dordrecht Outlet store Bekijk alle

Grohe Douche thermostaat

Grohtherm 2000 New douchekraan is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke douche ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing. De Grohtherm 2000 New douchekraan past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen. Veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch® Onbezorgd genieten Kinderen vinden niets lekkerder dan spelen en spetteren onder de douche. In de natste kamer van het huis schuilt alleen wel gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een gloeiend hete douchekraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®. Het stevige metalen huis van de kraan blijft altijd koud en veilig. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. De kindveilige temperatuurbegrenzer (Safestop)zorgt er bovendien voor zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.  

SaniDump Dordrecht Outlet store