Croma Select hoofddouche

Met de nieuwe Croma Select hoofddouches en Showerpipes zet Hansgrohe nieuwe maatstaven in comfortabel en betaalbaar doucheplezier.

Groots douchen met één druk op de knop van de hoofddouche

Met de nieuwe Croma Select hoofddouches en Showerpipes zet Hansgrohe nieuwe maatstaven in comfortabel en betaalbaar doucheplezier. Zo verwent de Croma Select hoofddouche met een doorsnede van 180 mm en met de twee straalsoorten Rain en RainIntense. Het wisselen tussen deze twee regenstraalsoorten gaat heel eenvoudig en comfortabel met één druk op de Select-knop, die in het midden van de douchekop geplaatst is. 

Als handige totaaloplossing in de badkamer combineert de Croma Select 180 Showerpipe alle componenten in één systeem: hoofd- en handdouche met de innovatieve Select-technologie, een verstelbare handdouchehouder, doucheslang en de Ecostat Comfort thermostaat. Hiermee kan de watertemperatuur heel precies ingesteld worden.

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Croma/ Crometta

Met de Crometta 85 Vario/ Unica'Crometta doucheset verfraait u uw badkamer met hoogwaardige Hansgrohe kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. De Crometta 85 Vario handdouche biedt twee straalsoorten. Normaal: een brede en zachte straal en de smalle, harde Vario-straal. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is de douchekop eenvoudig te reinigen. Door met slechts één vinger over de siliconen noppen te wrijven, wordt eventuele kalkafzetting gemakkelijk verwijderd. De set is verkrijgbaar met een douchestang van 90 of 65 centimeter en is uit te breiden met een handige zeepschaal.Iets luxer is de Croma 100 Vario/ Unica 'C glijstangset. De Croma 100 Vario handdouche biedt maar liefst 4 straalsoorten: Rain, normaal, shampoo en een massagestraal. Zo kunt u heerlijk varieëren onder de douche! Deze doucheset is voorzien van een handige zeepschaal en verkrijgbaar in een 90 of 65 cm uitvoering.Wilt u het nóg luxer, dan biedt het Croma assortiment van Hansgrohe meerdere soorten Showerpipes met hoofddouches in diverse formaten, een handdouche en bediening middels een comfortabele thermostaat.

Hansgrohe