Croma Select hoofddouche

Met de nieuwe Croma Select hoofddouches en Showerpipes zet Hansgrohe nieuwe maatstaven in comfortabel en betaalbaar doucheplezier.

Groots douchen met één druk op de knop van de hoofddouche

Met de nieuwe Croma Select hoofddouches en Showerpipes zet Hansgrohe nieuwe maatstaven in comfortabel en betaalbaar doucheplezier. Zo verwent de Croma Select hoofddouche met een doorsnede van 180 mm en met de twee straalsoorten Rain en RainIntense. Het wisselen tussen deze twee regenstraalsoorten gaat heel eenvoudig en comfortabel met één druk op de Select-knop, die in het midden van de douchekop geplaatst is. 

Als handige totaaloplossing in de badkamer combineert de Croma Select 180 Showerpipe alle componenten in één systeem: hoofd- en handdouche met de innovatieve Select-technologie, een verstelbare handdouchehouder, doucheslang en de Ecostat Comfort thermostaat. Hiermee kan de watertemperatuur heel precies ingesteld worden.

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Raindance Select S 240

Met de nieuwe Raindance Select S 240 2jet Showerpipe wordt de nieuwe vorm van optimaal doucheplezier en comfort bereikbaar voor iedere badkamer. Met deze douche is het eenvoudig om te genieten van zowel een krachtige als een volle, zachte regenstraal. Met de comfortabele Select-knop in het midden van de hoofddouche, kan gemakkelijk en snel tussen de twee verschillende regenstralen gewisseld worden. De krachtige regenstraal is ideaal voor het snel uitspoelen van shampoo. De zachte, volle druppels van RainAir zorgen juist voor ontspanning. De nieuwe Raindance Select S 240 Showerpipe wordt bediend met de Ecostat Comfort thermostaat. Deze is eenvoudig en snel te installeren op de bestaande aansluitingen. Hierdoor is deze Showerpipe de comfortabele oplossing voor een eenvoudige badkamerrenovatie.

Hansgrohe