Rust in je huis, rust in je hoofd: de badkamers van Ethnicraft

Warm minimalisme met collecties Layers & Qualitime

28 Juni 2019

Ethnicraft, gekend voor hun indrukwekkende massiefhouten creaties, boort nu ook de badkamermarkt aan. Met collecties Layers en Qualitime bewijst het Belgische meubelmerk dat hun vakmanschap zelfs een badkamer kan doen uitblinken.

Layers

Ook in de badkamer past Ethnicraft haar typerende esthetische waarden toe: simpel, sober, verfijnd. De combinatie van blank eik met wit metaal straalt puur minimalisme uit, waardoor Layers tijdloze kalmte ademt. Iets wat zeer welkom is in de ruimte waar je je dag begint én eindigt.

Opbergplaats genoeg: in de bovenste lade van Layers zit zelfs een ingebouwde indeling voor maximale organisatie. De greeploze lades zijn bovendien ook soft-closing, wat rust verder in de hand werkt. Nood aan nóg meer opslagruimte? Dan voeg je simpelweg een handige Ethnicraft column toe.

Qualitime

Kenmerkend aan de Qualitime collectie is de geïntegreerde wasbak in het meubel. Wit en eik contrasteren op een prachtige wijze. En net zoals bij Layers hebben de greeploze lades ook hier een soft-closing systeem. Op de brede rand van de Qualitime spiegel kan je trouwens alle kleine zaken kwijt die je graag binnen handbereik hebt staan.


Maak je nieuwe design badkamer helemaal af met de Ethnilight: een LED lampje voor extra goede belichting op elk moment van de dag. De Ethnicraft badkamers zijn overigens steevast afgewerkt met een transparante vernis, ideaal voor vochtige ruimtes.

Klaar voor wat quali(ty)time met jezelf!

Vind hier alles over Ethnicraft.

Reacties