Profielfoto van LAUFEN
LAUFEN
Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

De MEDA badkamerserie van LAUFEN

LAUFEN zet kwaliteit en functionaliteit voorop. Je kunt de ideale badkamer naar eigen smaak zelf samenstellen.

De MEDA badkamerserie van LAUFEN, gekenmerkt door zijn rustgevende, geometrische en elegante design, creëert een vertrouwde sfeer die in elke setting past, van huurappartementen tot luxe hotel suites. Deze veelzijdige en tijdloze collectie is ontworpen om overal bij te passen.

Geïnspireerd door de succesvolle PRO serie, combineert MEDA heldere vormen met gebruiksgemak, maar voegt daarbij nieuwe technologieën en ontwerpopties toe. LAUFEN zet kwaliteit en functionaliteit voorop, iets dat duidelijk tot uiting komt in de MEDA serie. De meubelladen zijn volledig uittrekbaar, voorzien van een soft-close mechanisme, en worden duurzaam geproduceerd in Europa. De collectie biedt een compleet assortiment voor de badkamer, van wastafels tot kranen en van bidets tot baden, waarmee je de ideale badkamer naar eigen smaak kunt samenstellen.

De modulaire opzet van de MEDA-serie zorgt ervoor dat je uit talrijke ontwerpen kunt kiezen, passend bij elke badkamerstijl en -omgeving. Het bad, vervaardigd uit dunwandig Marbond in harmoniërende kleuren, is verkrijgbaar in drie varianten: vrijstaand, tegen de wand of in een hoek geplaatst. Ook zijn er diverse kranen beschikbaar die een tijdloos design met moderne technologie combineren, inclusief praktische toevoegingen zoals een plankje voor shampoo en douchegel op de douchekraan.

Met een aanbod van 40 verschillende kleuren sluit de MEDA collectie naadloos aan bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.laufen.nl en/of ga langs bij één van onze dealers