Profielfoto van LAUFEN
LAUFEN
Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

LIS het LAUFEN Installatie Systeem: De oplossing!

Het LAUFEN Installatie Systeem biedt oplossingen voor wastafels, bidets en voor hangende en staande toiletten.

Het Laufen Installatie Systeem (LIS) is geschikt voor vrijwel elk type bouw. De voordelen van het zelfdragende stalen frame zijn duidelijk: meer vrijheid bij de badkamerinrichting met een kosten- en tijdbesparende oplossing. Het biedt ook zekerheid met een garantie en conformiteit met de relevante industriële normen (EN14055 klasse 1 en 2).

Het Laufen Installatie Systeem biedt oplossingen voor wastafels, bidets en voor hangende en staande toiletten. Ook kan het perfect gecombineerd worden met de innovatieve douchewc's Cleanet Riva of Cleanet Navia van Laufen.

De bijpassende bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: mat of glanzend chroom, wit, mat zwart of hufterproef roestvrij staal. Bovendien kan er ook gekozen worden voor elektronische sensor gestuurde glazen bedieningsplaten, verkrijgbaar in stijlvol zwart of elegant wit. Alle bedieningsplaten worden gekenmerkt door een ingetogen en tijdloos design, duurzaamheid en gemakkelijke te reiniging.

Ook voor urinoirs biedt Laufen verschillende mogelijkheden: een Laufen Installatie Systeem voor urinoirs zonder geïntegreerde bediening, urinoirs met geïntegreerde bediening en voor waterloze urinoirs. De urinoirs met geïntegreerde bediening bevat een Bluetooth-module voor ondersteuning bij onderhoud dit gebeurt via de SmartControl-app van Laufen (iOS & Android).

LIS wordt geleverd inclusief een beschermingsset, die het Laufen Installatie Systeem beschermt tegen beschadiging tijdens de bouwwerkzaamheden tot aan de definitieve installatie van het sanitair; ook zijn er geluidsisolatiesets verkrijgbaar.