Profielfoto van LAUFEN
LAUFEN
Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

De LUA & LANI collectie

De LUA en LANI collectie zijn gebaseerd op heldere ovale- en rechthoekige vormen. De complete badkamercollectie is elegant, tijdloos en duurzaam.

Design
De LUA-collectie is gebaseerd op heldere ovale- en rechthoekige vormen en biedt een ruime keuze in wastafels, waskommen, rimless toiletten, bidets, baden, spiegels en kranen. De wastafels van de LUA collectie kunnen goed worden gecombineerd met de bijpassende meubels van de serie LANI, verkrijgbaar in 44 kleuren. De strakke lijnen van het meubilair in combinatie met de organische vormen van de LUA collectie zorgt voor een elegante uitstraling. Zowel LUA als LANI is ontworpen door de Franse designer Toan Nguyen.

Trendy vintage kleuren 
Zachte kleuren in je badkamer of de toiletruimte om tot rust te komen en te ontspannen. Kies voor zachte kleuren die naar de natuur verwijzen. De keramische producten van de LUA collectie zijn verkrijgbaar in wit, LCC (LAUFEN Clean Coat) wit, manhattan grey, pergamon en bahama beige. De kleuren symboliseren kalmte en zijn geschikt voor alle leefsitutaties, van de eerste installatie tot de gezinsbadkamer en de daaropvolgende renovatie.