Profielfoto van LAUFEN
LAUFEN
Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Pro marbond douchevloeren

Gemakkelijk in onderhoud en strak in design.

Wil je een douchevloer die je makkelijk kan onderhouden en een strak design heeft? De Marbond douchevloeren van LAUFEN Pro voldoen aan deze wens. Dit gegoten mineraal voelt warmer en zachter aan dan de traditionele materialen.

De marbond douchevloeren zijn voorzien van een extra gelcoat met slipwaarde C voor maximale slipweerstand. Naast het uiterst comfortabele en natuurlijke gevoel, is het gebruikte materiaal ook uv-bestendig en zeer veerkrachtig als het gaat om temperatuurschommelingen.

De LAUFEN Pro douchevloeren zijn beschikbaar in meer dan 40 standaardmaten en ook maatwerk valt binnen de mogelijkheden. De standaardmaat kan langs de lange zijde én langs de korte zijde worden ingekort. De op maat gemaakte douchevloeren door de fabriek van LAUFEN zullen volledig afgewerkt zijn wat mogelijk is dankzij de aanpasbare mal waarin de vloer wordt gegoten. De douchevloeren zijn geschikt voor opbouw, halve-inbouw en gelijkvloerse installatie.

Niet alleen de ruime maatkeuze en installatiemogelijkheden maakt het geschikt voor iedere badkamer, ook is er nog keuze in kleur. De Pro marbond douchevloeren zijn verkrijgbaar in wit, licht grijs, antraciet, beton look & zwart. LAUFEN biedt vierkante en rechthoekige douchevloeren aan.