Foto: x2o-showroom-utrecht

X²O Badkamers opent een nieuwe showroom

X²O Badkamers, bekend van de TV spot met de opvallende badeend, opent vanaf 15 juni een nieuwe showroom op Woonboulevard Utrecht.

De Utrechtse Woonboulevard is een nieuwe toplocatie rijker!

Voor X²O is het de 28ste showroom in de BENELUX en de 8ste in Nederland. Meteen ook het startshot van hun vernieuwde winkelconcept. Bovendien stopt het hier niet bij want X²O Badkamers investeert nog meer in haar Nederlandse winkelpark! Ook in Amsterdam Arena, Apeldoorn en in Heerlen zal binnenkort een nieuwe vestiging de deuren openen.

De showroom in Utrecht biedt klanten 1.600m² badkamerinspiratie en een assortiment voor elk budget. Voor de doe-het-zelver en voor wie het installeren liever laat opknappen door een professional. Iedereen kan bij X²O terecht! Het unieke winkelconcept van deze badkamerspecialist overtuigt maandelijks duizenden klanten. Je krijgt er gewoon méér badkamer voor je geld!

De medewerkers denken met je mee om de best mogelijke badkamer met jou samen te stellen aan de meest voordelige prijs. Bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe, Geberit, Villeroy&Boch en vele andere, koop je er met de garantie steeds de laagste prijs te betalen! Daarbovenop komt een productgarantie tot 8 jaar na aankoop.

Geniet van onze openingskorting!

Tijdens de openingsdagen ontvangen klanten, bovenop de lage prijzen, een unieke openingskorting van 5%! Deze korting is geldig voor de snelle beslissers (actie geldig tot 28/06) en op het volledige assortiment. Het loont dus zeker de moeite langs te komen. Het adres: Kaap de Goede Hooplaan 100, 3526 AR Utrecht.

Meer van X²O Badkamers
Reacties