array(1) { ["path"]=> string(58) "www.villeroy-boch.com/nl/nl/home/badkamer-en-wellness.html" }
Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

Natuurlijke lichtheid

De Aveo new generation collectie van Villeroy & Boch kenmerkt zich door de heldere, vloeiende vormen vol met natuurlijke lichtheid.

Aveo new generation: een design statement voor de badkamer

Aveo new generation van Villeroy & Boch kenmerkt zich door de heldere, vloeiende vormen vol natuurlijke lichtheid. De badkamer verandert met deze collectie in een werkelijke oase van rust en ontspanning.

Schoonmaken in een handomdraai

Het keramiek van de Aveo new generation collectie voldoet aan de hoogste eisen aan materiaal en de esthetiek. Zo zorgt de toegepaste CeramicPlus-toplaag ervoor dat het schoonmaken nog makkelijker is. Vuil en kalk hechten zich amper aan het oppervlak en worden eenvoudig mee weggespoeld. CeramicPlus houdt alle oppervlakten schoon en fris.

Organische vormen

De wastafels en toiletten van Aveo new generation collectie zijn voorzien van een organische ovale vorm. Ook de meubels hebben een curve aan de voorkant die geheel bij de stijl van het keramiek past. De binnenkant is voorzien van een intelligente ingedeelde opslagruimte. De meubels van echt hout zijn verkrijgbaar in de kleuren Pure Oak en Dark Oak.

Heerlijk ontspannen

De prachtig naadloos vormgegeven bad is gemaakt van hoogwaardig Quaryl en straalt een gevoel van rust en wellness uit in de ruimte.

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'Natuurlijke lichtheid'?

meer van deze professional

Badkamertrends

Al 267 jaar staat Villeroy & Boch voor innovaties die h...

Moderne behaaglijkheid

Villeroy & Boch biedt met functionele meubelcollectie ...

De spiegels van Villeroy & Boch

Glans en innovatie voor de badkamer

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.