Foto: /259440.jpeg

Combinatie van natuurlijke elegantie en originaliteit

Simpele vormen en zo puur als water. Dat is het idee achter het badkamerconcept Sphinx 355, de opvolger van de populaire badkamerlijn Sphinx 390.

Simpele vormen en zo puur als water. Dat is het idee achter het badkamerconcept Sphinx 355, de opvolger van de populaire badkamerlijn Sphinx 390.

Deze nieuwe badkamerlijn is ontworpen door de bekende Italiaanse designers Antonio Citterio en Sergio Brioschi. Zij hebben bijzonder veel aandacht besteed aan de vorm van de wastafels die doet denken aan rivierstenen die op een natuurlijke wijze zijn geslepen door de gestage stroming van water.

 

De wastafels van de serie Sphinx 355 bieden een breed scala aan mogelijkheden en garanderen een persoonlijke stijl die past bij elke badkamer. De wastafels met opstaande rand zijn leverbaar in een rechter- en/of linkeruitvoering. In combinatie met de badkamermeubels vormen de wastafels een samenhangend geheel zonder overbodige details. De verwijzingen naar de natuur en de Italiaanse vormgeving zorgen voor een ideale mix van originaliteit en harmonie.

Closets, bidets en fontein

De verborgen montage-elementen laten de slanke, evenwichtige, ovale vorm van de closets en bidets en de decoratieve eigenschappen van het keramiek nog beter uitkomen. Ook de stijlvolle fontein is precies aan het karakter van deze designserie aangepast. Een geringe diepte in combinatie met een royale kom zorgt ervoor dat deze zonder te spatten gebruikt kan worden. De in linker- en rechteruitvoering verkrijgbare fontein biedt optimale functionaliteit en comfort.

Veelzijdigheid

Naast de natuurlijke vormgeving staat deze nieuwe serie ook voor functionaliteit en flexibiliteit, of het badkamerontwerp nu klassiek of asymmetrisch is. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en de flexibele indelingssystemen in de kasten bieden volop ruimte voor een individuele inrichting. De veelzijdigheid wordt nog eens versterkt door de kleurstellingen van de wastafelonderbouw en de hoge kasten; hoogglans wit of een stijlvol teak structuur. De verchroomde meubelpoten en grepen versterken de elegantie van de Sphinx 355. Andere doordachte details zijn zelfsluitende en gedempte laden en handdoekhouders aan de zij- of voorkant. De speciale spiegelkasten boven de wastafel en fontein maken het comfortabele karakter van de Sphinx 355-badkamer compleet.

Meer informatie: www.sphinx.nl.

Publicatiedatum: 14 januari 2011

Reacties