Het zomert in je badkamer!

De zomer komt eraan en dat betekent bijna tijd voor vakantie!

Ben je tijdens je verblijf in het buitenland verliefd geworden op de badkamer van je vakantiehuis of hotel? Laat dat vakantiegevoel wat langer duren en neem enkele elementen mee voor in de badkamer bij je thuis. Zo kan je optimaal genieten. X²O neemt je mee op reis langs de trends voor de badkamer van deze zomer.

Vol met sfeer

Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Hoe kan je anders je ultieme zomerlook checken? Spiegel hoeft allesbehalve een synoniem te zijn voor saai, zeker als je kiest voor een rond exemplaar. De strakke, ronde lijnen zijn helemaal verleden tijd deze zomer. Je handen wassen of je even verfrissen doe je ook aan een ronde waskom en je wastafel fleurt helemaal op met een gekleurde kraan. Zo creëer jij je eigen zonnig badkamerparadijs.

Revolutionair reliëf

Uniek en gedurfd, zo durven hotelbadkamers wel eens te zijn. Door te werken met natuurlijke materialen en hippe structuren, maken zij hun badkamers om bij weg te dromen. Bekijk bijvoorbeeld de Balmani Forma collectie. De prachtige verticale groeven op het kastfront zijn praktisch en fris. De meubels stralen in natuur eik, gerookte eik, zwarte eik, Amerikaanse notelaar of teak. Ook de douches doen mee met de zomerse trend. Douchebakken in leisteenstructuur en doucheglaspanelen met motieven vinden hun weg naar de badkamer van 2021.

Modern minimaal

Weg met overbodige accessoires en prullen. De minimalistische stijl spreekt boekdelen. De Balmani Cubo collectie blinkt uit in eenvoudige pracht. De ingewerkte wastafels zijn een ware streling voor het oog. Dankzij de ruime lades, beschik je ook over voldoende opbergruimte. Een minimalistisch badkamerinterieur is namelijk ordelijk en netjes. Ook een mat bad met uitgefreesde overloop en erg dunne rand vindt zijn plaats in al dat minimalisme.

Meer trends om mee te nemen naar je badkamer? Ontdek onze blog, doe je aankopen in onze webshop of ga langs voor extra advies in één van onze showrooms.