Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Fan van een industriële badkamer? Zo doe je dat! | Hotbath

Je hoeft niet in een loft of fabriekspand te wonen om een industriële stijl door te voeren in je badkamer. Met stoere materialen zet je de toon.

Fan van een industriële badkamer? Zo doe je dat!

Je hoeft niet in een loft of fabriekspand te wonen om een industriële stijl door te voeren in je badkamer. Met stoere materialen zoals beton(stuc), staal, zwarte accenten en kranen met een ambachtelijke afwerking zet je de toon. Zo krijgt je badkamer een industriële look!

Stoere materialen, zwarte accenten en ambachtelijk afgewerkte kranen
Een industriële stijl is gemakkelijker door te voeren dan je misschien denkt. Dé ingrediënten voor een industriële badkamer? Stoere materialen zoals beton(stuc), staal en hout. Denk aan tegels met de uitstraling van beton, een wastafelmeubel met een metalen onderstel of een douchewand die dankzij zwarte profielen wel wat weg heeft van een stalen deur. Door deze materialen met hout te combineren, al dan niet met een doorleefd en gebutst karakter, voeg je warmte toe. In een industriële badkamer zijn kranen met een finishes in Mat Zwart of Geborsteld Nikkel mooi.

Cobber: kraan in het matste zwart
In een industriële badkamer mogen zwarte accenten niet ontbreken. Prachtig in combinatie met (beton)grijze tinten, wit en hout. Zwart heeft een stoere uitstraling, maar is ook chic en stijlvol. Met zwarte kranen maak je een industriële badkamer helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor kranenserie Cobber in de finish Mat Zwart, een van de populairste series van Hotbath. Je kunt zowel de wastafelkraan, als de doucheset en badmengkraan in zwart laten uitvoeren. Zwarte accessoires zijn de kers op de taart, en daar kan Hotbath je ook bij helpen.

Wil je weten hoe je zwart kunt combineren in de badkamer? Lees meer over zwarte badkamerkranen!  

Mag het van jou nog een tikkeltje stoerder en robuuster? Lees hier het hele artikel.