Een nieuwe badkamer uitzoeken is nog een hele klus!

Een nieuwe badkamer uitzoeken is niet zomaar gedaan. Gelukkig helpt Douche Concurrent je een handje!

12 April 2019

Wanneer je ein-de-lijk genoeg hebt gespaard om je oude badkamer te kunnen verbouwen en opnieuw in te richten, kom je voor de volgende vraag te staan: wat wil ik eigenlijk? Je wilt natuurlijk alleen het beste van het beste. De nieuwe badkamer moet immers een flink aantal jaren mee. Maar je wilt er ook weer niet de hoofdprijs voor betalen. Dat je flink gespaard hebt, betekent niet dat je zomaar alles ook wilt uitgeven. Ga je voor een inloopdouche of voor een douchecabine? Er zijn hele goede douchecabines bij Douche Concurrent te koop. Mooi, goede kwaliteit en, ook niet onbelangrijk, helemaal niet duur. Natuurlijk kun je daar ook prima terecht voor een inloopdouche.

Wat wil je verder nog in de badkamer?

Dat hangt natuurlijk wel een beetje van de ruimte af. Heb je een zee aan ruimte? Kijk dan eens bij de ligbaden bij douche-concurrent.nl. Je weet werkelijk niet wat je ziet. De keuze is enorm en voor je het weet lig je heerlijk te dobberen in je eigen ligbad. Is de ruimte wat meer beperkt, dan kun je je ligbad altijd nog combineren met je douche. Zorg dan dat je er een mooi scherm omheen plaatst, dan spetter je niet de hele badkamer nat tijdens het douchen in bad.

En dan wil je jezelf ook nog kunnen zien

Een mooie badkamerspiegel is geen overbodige luxe. Maar welke kies je dan? Eén grote badkamerspiegel voor boven beide wastafels? Iedere wastafel een eigen spiegel? Met een lichtje erin, ernaast, erachter of toch zonder verlichting? En dan de vorm: rond, vierkant, rechthoekig… Met of zonder rand? Ook hier zul je er even goed voor moeten gaan zitten voor je precies weet wat je wilt en wat bij jouw badkamer past.

Accessoires zijn ook belangrijk

Je wilt je immers thuis voelen in je badkamer. En dus kun je badkamer maar beter zó aankleden dat ‘ie perfect bij jou past. Kies daarom zorgvuldig de kleur en het materiaal van je handdoeken, de badmat, de luxaflex, de zeepbakjes en de kastjes. Ook, of misschien juist, als je in een huurhuis zit. Want die kleine dingen maken je badkamer van jou!

Reacties