Complete badkamer inclusief montage

Bij Baden+ kun je terecht voor een complete badkamer inclusief montage. Je kunt rekenen op vakkundig advies en installatie met oog voor detail.

Badkamer laten installeren

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan is het een uitdaging om in eerste plaats een badkamer uit te zoeken die past bij jouw wensen. Ook de keuze voor de juiste vakmensen is een lastige. Gelukkig kun je bij de Baden+ winkels terecht voor goed advies en ervaren installateurs die je badkamer vakkundig monteren. We helpen je graag met het geven van inspiratie tot een perfecte complete badkamer inclusief montage waarvan jij jarenlang kunt genieten!

Diverse installatiewerkzaamheden

Bij de montage van je badkamer komen veel werkzaamheden kijken. Alle werkzaamheden kun je met een gerust hart aan ons over laten. Van de aanleg van leidingen tot tegelzetten. We laten je graag zien wat er bij een badkamerverbouwing komt kijken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Aan de slag met de verbouwing

Zodra we een badkamer hebben uitgezocht die aansluit op jouw wensen kunnen we gaan plannen voor de verbouwing. We zorgen ervoor dat alle producten ruim op tijd binnen zijn. De planning stemmen we goed met jou af, zodat je de tijd hebt om je goed voor te bereiden. Bij de verbouwing moet je denken aan de volgende werkzaamheden: slopen, afbouwen, tegelen en afmonteren. 

Genieten van je complete badkamer

Als we de badkamer opleveren, nemen we alles goed met je door. We willen graag dat alles naar jouw wens is. Bij Baden+ ben je zeker van kwaliteit, garanties en de beste service. Dan kan het grote genieten van je nieuwe badkamer inclusief montage beginnen. Tip: onderhoud je badkamer met regelmaat en kies voor milde, goede schoonmaakproducten.